Alle forbedringer og endringer i Android 4.4.2

Når vi har flere dager med Android 4.4.2 installert på enhetene våre, vil vi analysere alle endringene som den nye versjonen av Android har brakt oss, uansett hvor liten og ubetydelig den kan være.

Kamera

I tillegg til alle forbedringene som er gjort med hensyn til kvalitet, er det kanskje ikke alle som har lagt merke til varselet som vises i varslingslinjen når du tar et bilde i HDR + -modus. Varsel tildet vises i noen sekunder i varsler og blir fjernet så snart bildet er behandlet. Denne nDet oppstår normalt i løpet av et par sekunder.

Varsel vises mens du tar et HDR + -foto

Også i kameraet har vi en liten modifisering. Nå ser det ut til et større antall oppløsninger som kameraet kan justere seg for å ta bilder av forskjellige størrelser som det kan sees på bildet.

Ulike valgbare oppløsninger på Android 4.4.2 kamera

Feilrettinger på grensesnittet

Noen feil og feil hadde dukket opp i grensesnittet til Android 4.4 og 4.4.1, og derfor er det fra Android 4.4.2 ment å løse og svare på brukerklager.

Feil i delingsmenyen

Rettet en feil relatert til å håndtere applikasjoner tilknyttet åpning av en fil. Nå vil det alltid være valget av applikasjonen å fullføre handlingen med

Feil på musikkspiller på låseskjerm

Hvis du trykker på pauseknappen på musikkspilleren på låseskjermen, kan du gå til neste sang med den tilsvarende knappen. Dette i tidligere versjoner av Android 4.4 mislyktes.

Fikset feil i å håndtere spillerkontroller på låseskjerm

Oppgradering av oppringing eller resultattavle

Nå kan det numeriske tastaturet i markøren eller dialeren være skjult, i tillegg til å trykke på tilbake-knappen, klikke igjen på det tilsvarende ikonet. Vi kan se dette i det animerte bildet som vi følger deg.

En annen måte å skjule det numeriske tastaturet i nummerskiven eller markøren

Fast justering av ikoner i statuslinjen

Forbedrer utseendet på statuslinjen ved å være alle ikonene riktig justert med tid for linjen som vi kan i bildet

Forbedret justering av ikoner i statuslinjen

Mørkere gradient i nyere appmeny

En mørkere gradient vises i menyen for nylige applikasjoner, som du kan se i det sammenlignende bildet som vi legger igjen nedenfor.

Mørkere gradient i nyere appmeny

Konfigurasjonsikoner

Innstillingsikonet og Bluetooth-ikonet er endret, som du også kan se på vedlagte bilder.

Innstillingsikonet er endret
Bluetooth-ikonet er endret