Alle gratisprogrammene som Samsung Galaxy S5 vil ta med

Alle gratisprogrammene som Samsung Galaxy S5 vil ta med

På dette tidspunktet i filmen vet vi alle hva Bloatware er, den egen programvaren som produsentene inkluderer, andre ganger er de operatørene, i terminalene sine for å prøve å gi merverdi, og at det i de fleste tilfeller er det eneste som gjør er å misnøye brukeren som nettopp har kjøpt en smarttelefon. Dette er vanligvis en vanlig operasjon i smarttelefonens verden, men det er ikke eksklusivt fordi vi også ser det i salg av datamaskiner.

Når det gjelder Samsung, med lanseringen av oss stjerneterminal Samsung Galaxy S5, har prøvd å endre strategien litt, velge en serie applikasjoner og verktøy som ikke er dens egne og gi abonnement på tjenester og applikasjoner til alle de kjøpere av Samsung Galaxy S5. Vi vil beskrive de mest interessante tjenestene og applikasjonene som vil bli inkludert gratis i Samsung Galaxy S5.

Evernote

En av de mest kjente og nyttige applikasjonene for notering av smarttelefonen er i lang tid, Evernote. Bortsett fra notatene som kan inneholde tekst, stemme, fotografier, videoer osv., Er en viktig funksjon i Evernote Det er muligheten som det tilbyr å lagre lappene i skyen. Denne applikasjonen og dens betalingstjenester kan nytes av kjøpere av en Samsung Galaxy S5 gratis i tre måneder. En tjeneste verdsatt til 15 euro.

Eske

En annen type applikasjoner som har blitt veldig populær i nyere tid, er de som tilbyr skylagring og synkronisering med forskjellige terminaler. Blant alle applikasjonene som vi kan finne av denne typen vi har Eske. Med kjøp av en Samsung Galaxy S5 vi får tilgang gratis 50 GB skylagring i en periode på 3 måneder. Alt dette vil bli verdsatt til 60 euro

Kjør keeper

Som det er blitt avslørt i MWC, er en av de nye funksjonene som vil bli mer populær i fremtiden, måling av fysisk aktivitet enten gjennom smarttelefonen eller med en enhet vi kan som Samsung Galaxy Fit. For dette gir Samsung kjøperen av Samsung Galaxy S5 gratis for et helt års tilgang til tjenestens betalte funksjoner RunKeeper

Noe av det som ser ut til å være kraftigere de kommende månedene er betaling av kjøp via mobil. En viktig aktør i hele denne utgaven er PayPal som vil bli inkludert i Samsung Galaxy S5. I dette tilfellet er det Samsung tilbyr oss til kjøperne av den koreanske stjerneterminalen et tilbud med tilbud og rabatter når det gjelder å kjøpe noe og betale for det gjennom den inkluderte applikasjonen.

Søt tauet 2

Spillene kunne selvfølgelig ikke mangle. I dette tilfellet tilbyr Samsung det populære spillet gratis Cute the Rope 2. I tillegg til selve spillet tilbyr Samsung en bonus på 10 euro for å gjøre innkjøp i appen i selve spillet.

Linkedin

Som dere alle allerede vet, Linkedin Det er et profesjonelt sosialt nettverk der du kan opprette og styrke forhold mellom mennesker som fokuserer på profesjonelle forhold. I dette tilfellet gir Samsung et gratis 3-måneders abonnement på de betalte tjenestene som tilbys av nettverket. Linkedin til kjøpere av en Samsung Galaxy S5.

Wall Street journal

En annen tjeneste som Samsung tilbyr ved kjøp av sin stjerneterminal i 2014, vil være et gratis abonnement på seks måneder på denne prestisjetunge nordamerikanske avisen.

Bortsett fra disse saftige tilbudene, tilbyr Samsung en annen serie med mindre kjente tjenester og applikasjoner, men som mange kanskje er interessert i.

Hva synes du om denne nye Samsung-strategien? Verdsetter du denne strategien bedre enn den som tidligere ble fulgt av koreanere eller andre produsenter?