Alle lenker for å laste ned den nye Apple iOS 8 for iPhone og iPad

Last ned den endelige versjonen av iOS 8 for iPhone, iPad, Mini og iPod Touch

Det er en stund siden den endelige versjonen av iOS 8 er utgitt av Apple og er endelig tilgjengelig for alle brukere som vil installere den og har en kompatibel enhet. Som du vet, kan iOS 8 installeres fra iTunes eller via OTA (Over The Air), men også Vi kan velge alternativet for å laste ned installasjonspakken for de forskjellige modellene av iPhone, iPad, Mini og iPod Touch.

Så langt har vi kunnet se forskjellige betaversjoner av iOS 8 (som kun var for utviklere), men i motsetning til disse versjonene er dette allerede den offisielle for alle brukere uten behov for å ha en Apple-utviklerkonto. Denne metoden er kanskje ikke nyttig for mange, men for de som vil installere iOS 8 fra en datamaskin som ikke har internettforbindelse, vil dette alternativet være ganske interessant.

ios-8 -links-nedlasting-2

Før noe vi må sørge for hvilken enhetsmodell vi har og laste ned filen som tilsvarer den, siden tvert imot når vi installerer det, vil det ikke fungere for oss. Naturligvis må passende tiltak iverksettes.

Sørg for at vi har nok plass

Vi må være tydelige på at når vi installerer ny programvare, vi må ha nok plass på enheten til at den kan lastes ned og løp. På denne måten kan vi ikke garantere hvor mye plass den nye iOS 8 vil oppta, men jo mer vi har ledig, jo bedre.

For dette kan vi slette eller overføre bildene til datamaskinen vår eller laste dem opp til iCloud og bli kvitt de applikasjonene som vi ikke bruker. På denne måten vil vi sikre at du ikke har noen form for problemer når du laster ned og installerer den nye programvaren.

links-download-ios-8

Lag en sikkerhetskopi

De sier alltid at “det er bedre å forhindre enn å kurere”, noe som i dette tilfellet kommer som en ring til fingeren. Før du oppdaterer eller utfører noen form for prosess på enheten vår, det er best å ta en sikkerhetskopi i tilfelle fluene. For å gjøre dette må vi bare koble enheten til datamaskinen og synkronisere den med iTunes. Når terminalen er tilkoblet, velg enheten i iTunes og klikk på “Synkroniser nå ”, selv om det generelt vil gjøre det automatisk.

Koblinger for å laste ned iOS 8

Nedenfor finner du Komplett liste over lenker for å laste ned den endelige versjonen av iOS 8 for de forskjellige modellene av iPhone, iPad, iPad Mini og iPod Touch:

iOS 8 for iPhone (6, 6 pluss, 5s, 5c, 5 og 4S)

iOS 8 for iPad og iPad Mini

iOS 8 for iPod Touch

Og du, har du allerede installert iOS 8 på enheten din? Hva synes du om de nye funksjonene? Diskuter din mening med oss ​​og ikke glem å dele den med vennene dine ved hjelp av knappene over!