Alle lenker for å laste ned iOS 8.1 for iPhone, iPad og iPad Mini

Alle lenker for å laste ned iOS 8.1 for iPhone, iPad og iPad Mini

Last ned iOS 8.1-oppdateringen for iPhone, iPad, iPad Mini og iPod Touch

Som Apple lovet, siden i går er oppdateringen utgitt, som kommer for å rette opp noen feil som ble funnet i forrige versjon og legge til nye funksjoner, for eksempel Apple Pay.

Oppdateringen kan installeres fra selve enheten, via OTA (Over The Air) eller fra iTunes. Men vi kan også laste ned oppdateringspakken individuelt, for å installere det senere fra iTunes på iPhone, iPad, iPad Mini og iPod Touch-enheter.

Nyheter og korreksjoner av den nye versjonen av iOS

Apples nye iOS 8.1-oppdatering inkluderer feilrettinger, for eksempel Bluetooth-tilkoblinger, noe som ga problemer på noen enheter når du koblet til eller Wi-Fi-tilkoblingen tapte delvis og periodisk eller på ubestemt tid, som noen brukere har rapportert. I tillegg til å rette opp feil, legger denne nye oppdateringen, som du kan laste ned fra i går, nye funksjoner som var planlagt og andre som ble utsatt og burde blitt utgitt i den første versjonen.

links-Download-iOS-8-1-eple-3

Apple har lagt til den forventede Apple Pay-funksjonen, som vi har snakket så mye om her de siste ukene, og som allerede har landet i USA. Nå har også iOS 8.1 mer tilkobling til Mac-maskiner med Yosemite installert. Vi vil for eksempel kunne motta SMS som vi har mottatt på iPhone på Mac eller iPad, og lese og svare på dem, uten å ta iPhone ut av lommen. Denne funksjonen skulle implementeres i den første versjonen, men den var ikke ferdig ennå, og den har blitt utsatt til iOS 8.1.

ICloud Photo Library beta er også lagt til, som er hvordan iCloud Photo Library endelig har blitt kalt. Med den kan vi lagre bildene og videoene til brukerne, og at de er tilgjengelige fra alle enheter med iOS. Bilder som er lagret i iCloud-skyen tar nå mindre plass, for å passe til forskjellige iOS-enheter, og sparer også skylagringsplass med det.

Før oppdatering

Før du utfører oppdateringen, må du ta hensyn til to ting, sikkerhetskopiere enheten, i tilfelle et problem oppstår slik at du kan gå tilbake til forrige tilstand. Det er veldig viktig at du fullfører dette trinnet før du oppdaterer enheten.

links-Download-iOS-8-1-eple-4

Også sørg for at du har nok plass på enheten, og fjern alt du ikke tror er essensielt og gir nok plass til at oppdateringen kan lastes ned, og du kan installere den. Når det gjelder tredje generasjon iPad, tar oppdateringen bare 68,7 MB, men denne plassen kan variere fra en enhet til en annen. I tillegg er det alltid nødvendig med en ekstra ledig plass, i tillegg til den som er oppført av oppdateringspakken.

Koblinger for å laste ned iOS 8.1

Så lar vi deg den komplette listen over lenker for å laste ned oppdateringen for forskjellige enheter som iPhone, iPad, iPad Mini og iPod Touch.

links-Download-iOS-8-1-eple-2

iOS 8.1 for iPhone

iOS 8.1 for iPad, iPad Mini og iPod Touch

Og du? Har du allerede installert den nye versjonen av iOS på enheten din? Hva synes du om de nye funksjonene? Har du lagt merke til noen ytterligere forbedring i ytelsen? Fortell oss dine inntrykk i kommentarene.