Original Apple-brukt foto vises på iOS 8-plakater for WWDC14

Alle nyhetene om Beta 2 fra iOS 8 i Video

En video viser alle nyhetene som den andre betaen til iOS 8 bringer

For bare noen dager siden Apple ga ut Beta 2 av iOS 8 for utviklere, takket være selskapet har korrigert mange feil og feil. Men denne Beta har i tillegg mange nye funksjoner som gradvis er blitt oppdaget. I går fortalte vi deg allerede om nyhetene og rettede feil som ble funnet i Beta 2 av iOS 8 for iPhone og iPad, men denne gangen kan vi se noen av dem i en video.

Denne videoen viser ossNoen av h√łydepunktene i den andre testversjonen av iOS 8. Det fremhever for eksempel utseendet til Podcast-applikasjonen, forbedringene i Safari, endringene i Messages-applikasjonen eller i varslingsalternativene, blant annet.

iOS8-beta2

Det skal bemerkes at videoen kun fokuserer på forbedringene og nye funksjoner som ble introdusert, selv om den også nevner noen av feilene som er rettet med hensyn til Beta 1, for eksempel det faktum at starter ikke lenger når du justerer skjermens lysstyrke.

Hovednyheter om Beta 2 på iOS 8 for utviklere

Den f√łrste nyheten vi ser i videoen er kanskje den mest bemerkelsesverdige av alle, og det er det faktum at Podcast-app blir en egen iOS-app. Takket v√¶re det kan vi raskt se de ikke-spillte podcastene, de vi har lagret og til og med slette de vi allerede har lyttet til.

På den annen side kan vi også se forbedringer inkludert i Safari. Nå åpner ikke nettleseren App Store direkte når vi trykker på en lenke i butikken, men ber brukeren om autorisasjon. Det er også mye raskere å lagre en side i bokmerker.

Når det gjelder Messages-appen, har Apple endret seg knappene på kameraet og mikrofonen som nå blir grå for å integrere bedre med tastaturets estetikk.

Det amerikanske selskapet har ogs√• lagt til personvernforbedringer Med hjemmedata kan vi gj√łre det se prosentvis batteribruk etter app og et nytt iBooks-applikasjonsgrensesnitt.

ios-8-beta-2-2

Den endelige versjonen av iOS 8 kommer i september

Hvis alt går som planlagt, ville den endelige versjonen av iOS 8 som vil bli utgitt for alle brukere ankommet i september når selskapet presenterer den nye iPhone 6. Men i mellomtiden vil Apple fortsette å jobbe for fikse feil og legge til nye forbedringer gjennom forskjellige betaversjoner mer enn de vil se lyset de neste månedene.

Hva synes du om nyheten om Beta 2 fra iOS 8?