contadores Skip to content

Alle nyhetene om Beta 5 fra iOS 7 Fant frem til nå

En uke og like etter at Apple slapp den fjerde betaen av iOS 7, har de fra Cupertino allerede en liste den femte versjonen av betaen til det nye operativsystemet.

Tempoet som selskapet opprettholder gjør det klart at den endelige versjonen (eller i det minste en Golden Master) ikke bør ta for lang tid å ankomme, noe som ville være gode nyheter, ettersom det ville sikre, uten frykt for forsinkelser i siste øyeblikk, publiseringen av iOS 7 til allmennheten en gang i september.

Beta 5 på iOS 7 inneholder noen interessante nyheter, de aller fleste av dem på et estetisk nivå, som viser at Apple fortsatt fortsetter å polere utseendet til systemet sitt og etterlater døren for flere endringer i fremtidige versjoner.

Alle nyhetene som finnes i Beta 5 på iOS 7

En av de mest markante endringene vi finner i justeringer, der Apple har bestemt seg for å redesigne alle ikonene på listen, og gi et fargebeskjed i nøkternheten til rent hvitt som oversvømmer hele systemet.

beta-innstillinger-5-ios-7

Som nyheter på et funksjonsnivå finner vi det av Kontroll senter. Til nå visste vi at det var mulig å få tilgang til det hvor som helst i systemet ved å skyve fingeren fra bunnen av skjermen, vel, det har endret seg i denne nye betaen. Nå kan vi deaktivere tilgangen hvis vi er inne i et program, en veldig nyttig funksjon siden bevegelsen kan forstyrre bruken av noen spill.

kontroll-sentrum-beta-5-ios-7

Vi fant også en redesign av “Skyv for å slå av”Litt mer i tråd med de siste endringene.

slå av-beta-5-ios-7

Som vi kan se, har Apple bestemt seg for å invertere fargene på appen Twitter i delingsmenyen. På denne måten er det mer forskjellig fra resten av ikonene som omgir det.

twitter-beta-5-ios-7

I anvendelsen av Telefon Vi fant også endringer på et estetisk nivå. Nå er ikonene avgrenset av en sirkel, etter stilen implementert i låseskjermen med numerisk kode.

telefono-beta-5-ios-7

De meldinger De viser bare navnet til personen igjen og ikke navnet pluss den første initialen til komponentene i samtalen. Hvis du likte den forrige metoden mer, kan du imidlertid konfigurere den fra Innstillinger-menyen.

Nå alle sammen bryterne Fra Innstillinger-menyen viser de et “jeg” hvis de er på eller en “O” hvis de er av.

bellboys-beta-5-ios-7

Varsler De har også et litt redesignet utseende og inkluderer varslingssenter-tegnet i tilfelle vi ønsker å få tilgang til det direkte, ganske enkelt ved å dra varselet ned.

Som de har samlet på iPhone i Canada, dette er den mest kjente nyheten om beta 5 til iOS 7, selvfølgelig har også hastigheten og stabiliteten til systemet forbedret seg, samt kompatibiliteten med noen applikasjoner.

Har du allerede prøvd beta 5 av iOS 7? Del dine første inntrykk med oss.

Det er offisielt!

Bekreftet! Apple vil feire en Keynote neste 10. september der den endelige versjonen av iOS 7 og en og annen iPhone blir presentert. Kanskje iPhone 5C, kanskje iPhone 5S eller til og med iPhone 6 … Selv om det også er rykter om iPad 5 og iWatch. Hva vil Apple overraske oss med denne gangen?