Alle nyhetene om Beta 5 på iOS 10 for iPhone og iPad

En uke etter lanseringen av iOS 4 beta 4 og ankomsten av nye emojis til iPhone og iPad-programvaren, har Apple gitt ut en annen offentlig og privat beta-versjon.

I går kveld introduserte selskapet iOS 10 beta 5 for utviklere, og gjorde det samme med offentlig beta 4. Etter å ha analysert det mobile operativsystemet grundig, oppdager vi i dag alle nyhetene om den siste betaversjonen av iOS 10. Blir du med oss?

ios-10-ikon

Ankomsten til denne nye utvikleren beta medfører noen små forbedringer i stabiliteten til iOS 10, men den introduserer også endringer i programvarens brukergrensesnitt.

Hva er nytt i iOS 10 beta 5

For det første har Apple endelig rettet problemet angående iPhone 6 og iPhone 6s modeller med Smart Battery Case. Nå, med den nye betaen, fungerer saken som en sjarm.

I tillegg introduserer iOS 10 beta 5 en ny lyd når du låser enheten. Det er en lyd som ligner mye på en dørlukking. Vi likte den forrige lyden bedre, vi var vant til den, men denne er ikke så dårlig heller. Lengre, lyden på lyden på tastaturetastene ser ut til å være litt høyere.

En annen av de viktigste innovasjonene i brukergrensesnittet til beta 5 i iOS 10 er ankomsten av Widgets med svart bakgrunn i tredjeparts applikasjoner. En forandring som vi heller ikke likte, selv om det bør være klar over at fargekontrasten gir mer klarhet og organisering på Widgets-skjermen.

Widgets

Og fortsetter med Widgets-panelet, viser det nå datoen på alle enheter.

Til slutt, Apple har endret lydutgangsikonet for iPhone i Kontrollsenteret. Tidligere ikonet som ble brukt til å vise EarPods, nå viser det en trekant med Bluetooth-bølger som er veldig lik AirPlay-ikonet (se bildet nedenfor). Dette er et ytterligere bevis på fjerning av 3,5 mm-hodetelefonkontakten. på iPhone 7 og ankomsten av mulige Bluetooth EarPods.

Ikoner

Alle nyhetene om beta 5 av iOS 10 på video

Vil du oppdage alle endringene introdusert av den nye beta 5 av iOS 10 i dybden? Vil du høre de nye lydene på tastaturet og låseskjermen? Ta en titt på videoen!