contadores Skip to content

Alle nyhetene om iOS 7.1 Beta 2

Apple slipper iOS 7.1 Beta 2 for utviklere

For litt mindre enn en måned siden fortalte vi deg nyhetene som inkluderte Beta 1 på iOS 7.1. Nesten en måned senere har Cupertino-selskapet besluttet å lansere andre beta av iOS 7.1 for utviklere. Denne nye versjonen kan nå lastes ned fra Apple-utviklerportalen, og den har også begynt å komme via OTA til hva den første betaen har installert. De i California har også gitt ut nye betaversjoner av Xcode 5.1 og Apple TV-programvare.

iOS-7-1-logo

Som vi diskuterte den gangen, førte den første betaen av iOS 7.1 med seg noen forbedringer, flere endringer i grensesnittet og nye tilgjengelighetsalternativer. Den nye versjonen inkluderer for eksempel en forbedring i overganger og effekter på multitaskingbevegelser på iPad. Det inkluderer også autodeteksjon av behovet for å bruke HDR-modus på de nyeste iPhone 5-ene.

Men utviklingen av denne nye versjonen fortsetter og Apple har allerede gitt ut iOS 7.1 Beta 2 for utviklere. La oss se de mest fremragende nyhetene!

Hva er nytt i iOS 7.1 Beta 2

Vi starter med en som er synlig for det blotte øye. Nå er Touch ID og Unlock Code Settings på hovedinnstillingsskjermbildet og ikke innenfor kategorien Generelt.

touch-id-ios-7.1-beta-2

EN nytt alternativ for å bytte til Listevisning i Kalender-appen. Som du sikkert husker, i iOS 7 må du trykke på søkeknappen for å se listevisningen, som ikke er for intuitiv.

kalender-ios-7-1-beta-2

Mindre detaljer. Nå har vi en knapp for å aktivere “knapper med silhuett” Denne funksjonen er tilgjengelig slik at vi i knappene med bare tekst har bedre syn på hvor vi kan berøre. Dette nye alternativet er tilgjengelig i tilgjengelighetsvinduet.

knapp-figurertekst-knapper-1tekst-bare-knapper-2

En av de mest utbredte klagene om iOS 7 er dens langsomme animasjoner. Det ser ut til at Apple har lagt alt kjøttet på grillen for å prøve fremskynde animasjoner i denne siste betaen.

Kontrollsenteret har nå en sprett-animasjon hvis vi kaster den opp, ikke bare ned.

I følge Cupertino er iOS 7.1 beta 2 det kunne laste inn et stort iTunes Match-bibliotek på kort tid.

Nettsteder kan nå minimeres på toppen og bunnen av Safari når en webside lastes inn.

Et nytt alternativ relatert til “iOS i bilenat det heter “Bilskjerm“, Noe som antyder det Apple planlegger kanskje å lansere denne nye funksjonen sammen med iOS 7.1.. Alternativet ligger i Begrensningsdelen av Innstillinger, som antyder at funksjonen kan være aktivert og deaktivert.

iosinthecar-cardisplay-toggle

Til slutt, mens de kommenterer iPhonehacks, har det blitt oppdaget at tapetet vi har på låseskjermen zoomer når vi våkner eller sover iPhone.

Sikkert er det noe annet som vi ikke har kommentert. Har du funnet noe nytt?