Alle nyhetene om iOS 8.3 Beta 1: CarPlay, Emojis og Apple Pay

I morges kunngjorde vi allerede at Apple har gjort den første testversjonen av iOS 8.3 tilgjengelig for utviklere. Når denne versjonen når brukere Det vil føre med seg viktige nyheter, hvorav noen allerede er kjent gjennom denne Beta, og det vil være den tredje store oppdateringen til det mobile operativsystemet.

Mens den endelige versjonen av iOS 8.2 forventes utgitt neste mars i møte med Apple Watchs ankomst, Det er foreløpig ikke kjent når de planlegger å gi ut iOS 8.3 for brukere av iPhone, iPad og iPod Touch. Det som kan sies er at det vil komme med viktige nyheter som ikke vil bli lagt merke til, i tillegg til tilsvarende feilretting og forbedringer i drift.

iOS-8-3-beta-1-news-5

Som vi allerede forventet i morges, Apple har ikke spesifisert noen av nyhetene i nedlastingsinformasjonen for iOS 8.3 Beta 1, men takket være utviklerne som allerede har installert den, vil flere detaljer om denne oppdateringen bli kjent. La oss se nærmere på dem!

iOS 8.3 inkluderer Wireless CarPlay, Apple Pay i Kina og mer

For øyeblikket, iOS 8.3 Beta 1 inkluderer ikke mange nye funksjoner, men det er mulig at for de neste testversjonene blir andre lagt til. De vi kjenner er selvfølgelig allerede ganske interessante.

Som det har vært kjent, iOS 8.3 inkluderer støtte for trådløs CarPlay. En ny seksjon er lagt til i Innstillinger-menyen som gjør det mye enklere å konfigurere CarPlay trådløst. I tilfelle du har en bil som lar deg bruke dette systemet, kan du få tilgang til denne konfigurasjonen ved å trykke på talekontrollknappen på rattet.

ios-8-3-beta-1-novedades-3

På den annen side har Apple bestemt seg for å legge til nye Emojis i iOS 8.3. Den nye versjonen av det mobile operativsystemet viser alle uttrykksikoner på en enkelt skyveside i stedet for å være delt på seksjoner. På denne måten vil det være mye mer behagelig å søke etter den vi vil legge den til i meldingen vår.

En annen nyhet verdt å nevne oppdaget i iOS 8.3 Beta 1 er støtten til Apple Pay i Kina. Det er absolutt gode nyheter for brukere i dette asiatiske landet, men det må også sies at support er inkludert i UnionPay, som vil gjøre mobilbetalingstjenesten tilgjengelig for de fleste av iPhone 6 og 6 Plus brukere i verden. .

ios-8-3-beta-1-novedades-2

Apple inkluderer to-trinns bekreftelse for tredjeparter i iOS 8.3

Fra CultofMac påpeker også det iOS 8.3 Beta 1 inkluderer totrinnsverifisering for tredjeparter, slik tilfellet er med Googles tjenester. Til nå har ikke brukere av Apple-mobile enheter muligheten til å aktivere denne funksjonen når de bruker applikasjoner som Google Kalender, Gmail og andre, men den kommer om noen måneder.

ios-8-3-beta-1-novedades-4

Men for å kunne glede oss over alle disse nyhetene, må vi vente noen måneder, siden før vi kan installere iOS 8.3 på vår iPhone, iPad eller iPod Touch, må vi gå gjennom iOS 8.2.

Hva synes du om nyhetene som iOS 8.3 Beta 1 inkluderer?