contadores Saltar al contenido

Alle nyhetene som har kommet denne uken til Call of Duty: Mobile og begivenhetene i februar måned

Call of Duty: Mobile Valentine

Call of Duty: Mobile er i ferd med å bli et av de mest lønnsomme og populære spillene for øyeblikket, og Activision fortsetter å presentere nyheter. Den tredje sesongen av spillet kom for noen uker siden, og nå er selskapet har formidlet mange andre nyheter som kommer i løpet av denne måneden av februar.

Som vanlig kommer disse nyhetene til oss takket være det offisielle forumet som Call of Duty: Mobile har åpnet på reddit. Takket være denne informasjonen kan vi vet på forhånd nyhetene som kommer til spilletVil du kjenne dem?

Nye utfordringer, soldater og Valentinsdag

Februar er full av nyheter, og du kan begynne å glede dem veldig snart i Call of Duty: Mobile. Husk at akkurat nå har vi det Krigføringsmodus tilgjengelig Og du bør prøve den før den forsvinner 16. februar.

Call of Duty: Mobil

Det kan interessere deg | 10 Activision-tips for å forbedre Call of Duty: Mobile-spill

Dette er de viktigste nyhetene som har kommet denne uken til Call of Duty: Mobile og de som vil ankomme i februar:

  • Hardpoint retur. Denne klassiske og elskede målbaserte modusen av Call of Duty har vært tilgjengelig siden 10. februar. For de som er nye i franchisen, er Hardpoint egentlig et løp for å erobre og vedlikeholde et lite område av kartet.
  • Lunar festival. Dette langvarige arrangementet tar slutt, og selv om det er vår tredje tema-begivenhet, etter Halloween og høytiden, har det vært en fantastisk måte å feire en unik kulturell begivenhet med våre spillere.
  • Tian Zhao Soldier og Ak117 of the Rat. Du har kanskje allerede sett den eller allerede bruker den for å slå frykt i fiendene dine, men Ak117 er tilgjengelig i butikken med en unik variant av året for rotta. Soldat Tian Zhao fra Black Ops II vil være tilgjengelig fra 6. februar. Det er et av de sist utgitte varene som er knyttet til Lunar New Year-arrangementet.
  • Valentinsdag. Denne dagen med kjærlighet, vennlighet og gaver. Vi har flere arrangementer til Valentinsdag, 14. februar, og vi sørger for at vi har mer å dele, bare gjør deg klar, hold øynene skrellet og logg deg på nå for å få disse gratis varene.

Det er mange nye funksjoner som fortsetter å komme, og det gjør det Call of Duty: Mobile et enda mer utrolig og interessant spill du blir aldri lei av å spille.

Forrige artikkelHvordan ordentlig rengjøre AirPods ProNeste artikkelVallée Duhamel-studioet lager et kort opptak med iPhone som vil nå Apple Store

Biter eplet siden 2010 og den praktisk talt perfekte iPhone 4. Skriver om det jeg har brennende lurt siden 2016. Tenk annerledes.