Alle nyhetene som kommer med iOS 13.4 og iPadOS 13.4

nyheter ios 13.4

I går introduserte Apple en ny beta-versjon, utviklere har allerede både iOS 13.4 og iPadOS 13.4 på enheten sin. Dette er en stor oppdatering, den fjerde større oppdateringen til iOS 13, og som sådan kommer med store endringer og forbedringer, i tillegg til å forbedre ytelsen til enhetene og løse de små feilene som har dukket opp.

Blant disse nye utviklingene vi har designendringer, forbedringer i funksjonene til enhetene våre og noen få nye Memoji-klistremerker.

Hva er nytt i iOS 13.4?

Som normalt er det mange av disse nyhetene delt mellom iOS 13.4 og iPadOS 13.4, men det er noen andre eksklusiver.

Ny stolpe i Mail-appen

Apple har endret designet på den nederste linjen som vi har i Mail-applikasjonen svar-knappen og søppelboksen skilles fra hverandre, før de satt for fast og noen brukere klaget over at det var veldig enkelt å trykke på den du ikke ønsket.

mail bar ios 13.4

ICloud delte mapper

Apple introduserte denne nye funksjonen på WWDC 19 da den introduserte iOS 13, og den er blitt forsinket til nå. Med iOS 13.4 kan vi det del en mappe som vi har i filer med flere personer gjennom iCloud. Du kan administrere tillatelsene slik at resten av folket bare kan se filene i de mappene, eller de kan også redigere dem. Vi må bare berøre og holde en mappe i Files-appen, klikke på delingsikonet, klikke på Legg til folk og velge både hvem vi vil dele den og gjennom hvilken applikasjon.

delingsmappe ios 13.4

Nye Memoji-klistremerker

Med iOS 13 og iPadOS ankom Memoji på alle enheter, selv om de ikke har Face ID, gjennom Memoji Stickers. Dette er klistremerker med ansiktene våre og forskjellige betydninger som vi kan sende med hvilken som helst app, inkludert WhatsApp. Nå med iOS og iPadOS 13.4 kommer de opptil 9 nye Memoji-klistremerker du kan dele.

iOS 13.4 memoji

Andre forbedringer og nyheter med iOS 13.4

  • Bilsett. En ny funksjon som lar oss åpne bilen vår med NFC-brikken på iPhonen vår.
  • Universell shopping. Utviklere kan nå selge en app for macOS og iOS til en enkelt pris.
  • Stedstjenester. Når en applikasjon ber om autorisasjon Alltid første gang etter å ha blitt autorisert mens du bruker applikasjonen, viser iPhone eller iPad umiddelbart autorisasjonsforespørselen.
  • Tastatursnarveier. I PiPad‌ er det nye hurtigtaster for bilder for å navigere mellom faner, søke og lage album. I fullskjermmodus er det også tastatursnarveier for å slette bilder, duplisere bilder og gå inn i redigeringsmodus.
  • Shazam støtter nå appen snarveier.
  • Remapping tastene på iPadOS. Som utvikler Steve Troughton-Smith har vist, ser det ut til å være et nytt alternativ å gjenskape tastene på et tastatur som er koblet til iPad.

iPadOS-nøkkelapplikasjon på nytt

Disse er viktigste nyheter som vi finner i iOS og iPadOS 13.4, for øyeblikket er det bare utviklere og de som har utviklerprofilen installert, som har tilgang til dem, men om noen uker vil den være tilgjengelig for alle brukere.