ios 13 ipadOS portada beta 5

Alle nyhetene som kommer med iOS 13 og iPadOS beta 5

ios 13 ipadOS beta 5-omslag

Apple ga ut en ny beta av iOS 13 og iPadOS for iPhone og iPad sent i går, og sannheten er at det har vært en versjon lastet med nyheter og forbedringer. sakte Apple skisserer sine nye operativsystemer slik at alt er klart når de offisielt lanseres i september.

Den femte betaen av iOS 13 og iPadOS fikser noen ganske irriterende feil i beta 4, forbedrer den generelle systemytelsen og legge til noen veldig interessante nyheter, gjennomgått nedenfor.

Store forbedringer av beta 5 av iOS 13 og iPadOS

Apple har gått opp tempoet med oppdateringene sine, og annenhver uke har vi en ny beta, hvis vi fortsetter med denne progresjonen Det er veldig sannsynlig at vi kommer til beta 8 eller 9 hvis ingen problemer dukker opp. Dette er de viktigste nyhetene og forbedringene av den femte betaen av iOS 13 og iPadOS.

Tilpasse appnettet på iPadOS

ikoner på iPadOS

N√• har vi et nytt visningsalternativ i iPadOS, vi kan velge mellom en visning med de st√łrste tradisjonelle ikonene, i et 5 kolonne x 4 radformat eller det nye iPadOS-formatet med 6 kolonner x 5 rader. Bare med dette andre formatet kan vi se widgetene til venstre p√• hovedskjermen.

Volumindikator med haptisk respons

Volumindikatoren er fullstendig redesignet i iOS 13 og iPadOS og fortsetter å forbedre seg. Vi har totalt 34 volumnivåer annerledes og nå ved å skyve indikatoren vil vi ha en haptisk respons, det vil si litt vibrasjon.

Hjem-skjerm med m√łrkemodusvelger

S√• snart du starter iPhone med iOS 13 eller iPadOS, viser velkomstskjermen n√• mer informasjon om hva som er nytt, og lar oss som standard velge om vi vil bruke lysmodus eller m√łrk modus.

Alternativer for tilpasning av faner Dele og ny design

En annen av de gode nyhetene med iOS 13 og iPadOS er deling-fanen, den er fullstendig redesignet og n√• kommer i beta 5 flere forbedringer. N√• har vi det to forskjellige soner, og vi kan velge hva vi vil vise F√łrst.

andel ios 13

Nytt i CarPlay

CarPlay fortsetter å legge til forbedringer og i beta-fjerningen av iOS 13 viser det nå et alternativ å velge om vi vil om sangomslaget vises eller ikke som vi lytter til.

Nye mark√łrinnstillinger n√•r du bruker en mus

Musen er en av de store nyhetene som kom til iPadOS, og Apple har lagt til nye funksjoner i denne oppdateringen, n√• har vi det flere alternativer i mark√łrst√łrrelse.

Nye prestasjoner for bevegelsesmål i Aktivitetsappen

Apple fortsetter å tenke på helsen vår, og hvis vi til nå hadde oppnådd prestasjoner på opptil 1000 dager som bevegelsesmål, har vi det nå 1250, 1500, 1750 og 200 dager.

iOS 13 aktivitetsresultater

Tilkoblingsikonene er n√• st√łrre

De 4G / LTE-ikoner vises n√• i st√łrre st√łrrelse p√• iPhone og iPad kompatibel med denne typen tilkobling.

Siri på HomePod vil gjenkjenne forskjellige stemmer

Et av Apples l√łfter var det Siri p√• HomePod vil gjenkjenne flere stemmer, ser det ut til at denne funksjonen begynner √• v√¶re tilgjengelig fra denne beta 5.

siri for alle forskjellige stemmer ios 13

Nye bakgrunnsbilder i House-appen

Hjemmeapplikasjonen som vi kontrollerer alt v√•rt HomeKit-tilbeh√łr fra er redesignet i iOS 13, og n√• kan vi velge nye bakgrunnsbilder.

Automasjon har forsvunnet fra snarvei-appen

En av nyhetene med snarveier-appen var Automation fungerte ikke i det hele tatt i tidligere betas. Apple ser ut til å ha fjernet dette alternativet midlertidig til de forbedrer ytelsen.

√Öpne i en ny fane i Safari med 3D Touch

I beta 5 av iOS 13 og iPadOS returnerer den en funksjon som ble fjernet i tidligere betas uten åpenbar grunn. Nå trykke og holde en lenke eller trykke med 3D Touch Vi kan åpne den fanen i bakgrunnen.

åpen bakgrunnssafari ios 13

Spansk oversettelse av noen alternativer

Det er vanlig at mange av de nye funksjonene ikke blir oversatt i de f√łrste betas, litt etter litt har Apple l√łst og for eksempel den nye funksjonen til Omorganiser apper n√•r vi holder nede et ikon som allerede er oversatt til spansk.

Hvordan ser vi dette femte beta av iOS 13 og iPadOS har kommet med interessante nyheter og noen ganske irriterende feil har blitt fikset, for eksempel en som fikk Safari til å slutte uventet. Apple fortsetter å forbedre systemene sine, og det kan være et godt tidspunkt å teste disse betas på enhetene dine.