Alle ryktene ble bekreftet i grunntonen, er iPad mini nær?

Hvis du fulgte Apples hovedtaler for bare noen dager siden, vil du legge merke til at de fleste ryktene vi har sett om iPhone 5, ble bekreftet. Tenk et øyeblikk, og vend deretter oppmerksomheten fra den nye terminalen (selv om den er komplisert, ser det ikke ut til at selskapet i år har noen hemmeligheter eller overraskelseseffekter, så Ryktene om iPad mini kan sannsynligvis stemme, Nei?

iPad Mini, ja eller nei?

La oss innse det, den siste grunntonen begeistret oss ikke så mye. Skylden kan sikkert tilskrives i stor grad til mengden av rykter som har skjedd de siste månedene, rykter som har vist seg å være sanne nesten helt. Før jeg begynner på denne refleksjonen, vil jeg imidlertid knekke et spyd i respekt for disse ryktene. Hver dag vi har skrevet og lest om disse ryktene, og å si at nettopp disse ryktene bortskjemt presentasjonen virker som en selvmotsigelse.

Det er litt overveldende, men sannheten er det Nesten alle ryktene som har kommet fram har vært sanne !!. Designet, dock-kontakten, In-Cell-panelene, LTE og til og med iPod. Disse ryktene kommer vanligvis fra veldig uberørbare kilder, til og med noen veldig viktige aviser, så nå er spørsmålet mitt om ryktene om iPad mini som har kommet fra de samme kildene vil være like sanne eller ikke.

Det er vanskelig å tro at det ikke kommer til å bli slik fra det vi har sett i hovednotatet, og det er vanskelig å tenke at The Wall Street Journal, som kunngjorde en universell iPhone LTE, er forvirret å si at 7,85-tommers iPad til debut i oktober. Til og med New York Times er overbevist om at minimodellen vil ankomme før heller enn senere.

Tror du at de samme kildene som har bekreftet alle ryktene om iPhone 5 kan være gale og at iPad mini ikke virkelig eksisterer?

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!