contadores Skip to content

Alt Apple skal fikse på iCloud i 2017

La oss anta det: Apple var sent og dårlige til skytjenester. Dropbox og Google hadde allerede delt mye av kaken og tilbyr en spektakulær virtuell lagringstjeneste. Begge jobber sømløst på tvers av forskjellige enheter og operativsystemer, og de støtter samarbeidsarbeid sømløst.

Ja Dropbox gjorde sin enkelhet, effektivitet og stabilitet ditt beste våpen med en økt lagringskapasitet på 2 GB avhengig av visse forhold, Google blendet direkte. 15 GB per ansikt og uendelige funksjoner som tilleggsformer, tekstbehandler, presentasjoner …

dropbox-rename-files

Det kan interessere deg | iCloud vs. ekstern lagring: den evige konfrontasjonen

Apples iCloud i dag

Men å være sen trenger ikke nødvendigvis være dårlig hvis du har en bakgrunn som Cupertino, som er i stand til å revolusjonere markedet. Det er mer en flott mulighet til å lære av andres feil og tilby et produkt som er kremen. Men er ikke tilfelle.

Jeg bekjenner at første gang jeg spilte grundig med iCloud og beta-biblioteket, tilbake i slutten av 2014, ble jeg sjokkert over å miste alle bildene på iPhone 5-ene mine i prosessen. Heldigvis har Apple klart å forbedre seg i denne forbindelse og administrere bilder på flere enheter – både i Fotobiblioteket og i vellykkede Mine bilder i streaming – er tilstrekkelig.

sikkerhet-fotobibliotek-alt-du-trenger-å-vite-1

Det kan interessere deg | Apple utløser et varsel for spam i iCloud Calendar

Apples nåværende iCloud-problemer

Stivheten

Men Apples iCloud har fortsatt flere store problemer. Det første av alt er stivhet. Og det er slik at skyen blir forstått som et usynlig USB-minne som vi har til rådighet når vi har internett, og som sådan vi skal være i stand til enkelt å legge til, få tilgang til, endre og slette enhver fil i iCloud fra hvilken som helst enhet. Og det, i dag er ikke mulig.

sikkerhetskopier

Når vi kjøper en iPhone eller iPad, bør den virtuelle lagringsplassen som lar meg trygt lagre sikkerhetskopien og bruke den når jeg anser det som passende – tyveri, tap, anskaffelse av en ny terminal – være inkludert i prisen vi betaler for enheten. Brukere skal ikke se advarsler som truer oss til å slutte å sikkerhetskopiere med mindre vi øker iCloud-kapasiteten.

iCloud Drive

Det kan interessere deg | Hvordan kopiere bilder fra iPhone eller iPad til Windows 10 med iCloud

En annen ting er at vi trenger å lagre dokumentene våre eller det elektroniske fotobiblioteket, så det er forstått at vi betaler ekstra.

Oppbevaringsplass

Hvis Apple med rette har valgt å eliminere 16 GB iPhoner fordi det uten tvil kommer til å lagre mange flere apper, spill, bilder og videoer av høyere kvalitet, gifs, levende bilder … Så, Hvorfor har ikke Apple økt ledig iCloud-plass til 10 eller 15 eller 20 GB?

Og selvfølgelig litt sunn fornuft: hver gang du kjøper en ny Apple-enhet, ville det være logisk at iCloud-lagringsplassen din øker, selv om midlertidig. Det som ikke gir mening er å ha 5 GB gratis i iCloud for en iPhone og i tillegg ha 5 GB for en iPhone, en iPad og en MacBook under samme ID.

Er du enig i kravene våre? Og du, hva vil du forbedre i Apples iCloud? Legg igjen din mening i kommentarene