Alt du trenger å vite om Nexus 5

Alt du trenger å vite om Nexus 5

1.- 8 Mpx kamera med OIS

At Nexus 4-kameraet ikke var rart, og at det var den delen av Googles smarttelefon som forlot det mest å være ønsket, er ikke omstridt av noen. Nå med det nye Nexus 5Det ser ut til at Google ønsker å fikse denne feilen i din forrige smarttelefon. For dette har det inkludert et kamera som ikke har noe med Nexus 4 å gjøre, til tross for at mengden av Mpx opprettholdes. Den første kjennetegnene vi fant, er at kameraet til Nexus 5 vil ha optisk stabilisering (OIS). Bortsett fra dette vil vi ha en større sensor som vil plassere den i samme kategori som Samsung Galaxy S4 eller HTC One.

I tillegg til sensoren og emnet for stabilisering, har Google inkludert en viss forbedring av linsen siden blenderåpningen på linsen vil nå f / 2.4, og plasserer den i samme trinn som Samsung Galaxy S4 eller HTC One.

Alt du trenger å vite om Nexus 5Alt du trenger å vite om Nexus 5

2.- Debut av Android 4.4 KitKat

Som vi alle vet nå med Nexus 5 Den nye versjonen av Android som vi allerede har fortalt deg at de fleste av nyhetene vil debutere.

3.- Størrelse mer kompakt enn Nexus 4

Et annet aspekt som forbedrer Nexus 5 med hensyn til forgjengeren er størrelsen på skjermen som når nesten 5 tommer. Den gode nyheten er at denne større skjermen ikke har betydd en større global størrelse på terminalen siden Google / LG har klart å produsere Nexus 5 med nesten ikke eksisterende sidekanter og for å redusere øvre og nedre kanter i forhold til Nexus 4. Derfor har vi en skjerm med 0,3 tommer til i en kropp praktisk talt lik forgjengeren.

Alt du trenger å vite om Nexus 5Alt du trenger å vite om Nexus 5

4.- Den beste maskinvaren i dag

Allerede i Nexus 4 inkluderte den en prosessor som var den beste som fantes på markedet på tidspunktet for lanseringen av smarttelefonen. Nå bruker du den samme strategien på nytt ved å bruke en Qualcomm Snapdragon 800 med en Adreno 330 GPU. Dette betyr at Nexus 5 Den vil omfatte, om ikke den beste fra nåværende prosessorer, en av de beste 3 prosessorer som vi kan finne i dag på markedet.

Alt du trenger å vite om Nexus 5

5.- Trådløs lading og 2300 mAh

Som allerede skjedd i Nexus 4, har Google ønsket Nexus 5 opprettholde trådløs lading og i møte med økt forbruk av komponentene som utgjør Nexus 5, spesielt skjerm og prosessor, har økt batterikapasiteten til 2300 mAh. Dette kan være et av de svake punktene til Nexus 5 fordi et batteri med litt mer kapasitet ville være veldig nyttig slik at autonomien til terminalen ikke var en eneste dag, slik det skjer nå med Nexus 4. Uansett før vi ser Nexus 5 i drift vil vi ikke kunne vite hvordan det oppfører seg i form av autonomi.

Detaljerte spesifikasjoner

 • Skjerm: 4,95 tommers Full HD-skjerm, 442 ppi
 • Mål: 137,84 mm x 69,17 mm x 8,59 mm
 • Prosessor: 2,3 GHz firekjerners Qualcomm Snapdragon 800 (MSM8974)
 • GPU: Adreno 330
 • RAM: 2 GB
 • Intern lagring: 16 GB / 32 GB
 • Bakkamera: 8MP autofokuskamera med OIS
 • Kamera foran: 1.3MP
 • Sensorer: akselerometer, magnetometer, gyroskop, nærhet, omgivelseslys, barometer, kompass
 • Batteri: 2300mAh med trådløs lading
 • Andre: Flere LTE-band, 5 band for HSPA +, NFC