Alt mangler for å nå Pokémon GO i juni

pokemon GO

Pokémon GO stopper ikke, det er ingen uke der det ikke kunngjøres noen veldig interessante nyheter eller det ikke er noen spesielle hendelser, og det er juni de tar det veldig alvorlig. Når spillet har klart å unngå problemene forårsaket av den globale pandemien, er det nå lettere å spille Pokémon GO uten å forlate hjemmet, de har nettopp blitt kunngjort viktige nyheter som du snart vil kunne glede deg over.

Pokémon GO-teamet har vist i en uttalelse nyheten som kommer og hovedpersonen i denne måneden er Zekrom, den rene, svarte Pokémon. Men det er ikke alt, i juni er det fortsatt mange nye ting å oppdage, for eksempel spesialundersøkelsen av 2020 Return Challenge Championship.

Mange nyheter i Pokémon GO de kommende ukene

Fra tirsdag 16. juni 2020 kl. 22.00 CEST, Zekrom, Pure Black Pokémon, vil lage femstjerners fora. I tillegg vil det være raidhendelser med Zekrom hver onsdag så lenge han dukker opp på femstjerners raid.

  • Onsdag 17. juni 2020 fra 18.00 til 19.00 (lokal tid).
  • Onsdag 24. juni 2020 fra 18.00 til 19.00 (lokal tid).
  • Onsdag 1. juli 2020 fra kl. 06.00 til 19.00 (lokal tid).

I tillegg vil de spillerne som har fullført de fire linjene med midlertidig forskning, få tilgang til den spesielle forskningen til Return Challenge Championship 2020. På denne måten vil de kunne samarbeide med Professor Willow for å gjenoppdage den originale Pokémon fra Tesselia-regionen og velkommen for første gang Pokémon fra Galar-regionen. Du kan få Meowth fra Galar, Stunfisk fra Galar og Genesect Form og professor Willows briller som et eksklusivt element for din avatar. Hvis du ikke fullførte oppdraget, vil du kunne kjøpe en billett til den spesielle undersøkelsen av 2020 Return Challenge Celebration.

I tillegg til alt dette, i løpet av juni, vil tiden for den omtalte Pokémon finne sted hver tirsdag klokka 18:00 Lokal tid, hver tirsdag vil det være en overraskelse:

  • Tirsdag 16. juni 2020: Numel blir hovedpersonen, og du vil tjene dobbelt Star Dust for å fange Pokémon.
  • Tirsdag 23. juni 2020: Clefairy blir hovedpersonen, og du vil tjene dobbelt PX for å fange Pokémon. Forhåpentligvis kan du komme over en flerfarget Clefairy!
  • Tirsdag 30. juni 2020: Kricketot blir hovedpersonen og du vinner dobbelt Candy for å ha fanget Pokémon.

pokemon GO

Det kan interessere deg | Pokémon GO kommer til å forbedre den utvidede virkeligheten for å se Pokémon bedre og er allerede i gang med tester

Og endelig har Pokémon GO også bekreftet retur av to arrangementer, den ene sentrert om solstice og ‘La oss bichear!‘. Den første av dem avholdes fra og med neste fredag ​​19. juni 2020 klokken 08.00 og vil vare til onsdag 24. juni 2020 klokken 22 lokal tid og Pokémon knyttet til sol og måne, for eksempel Clefairy og blant andre Sunkern vil vises hyppigere i naturen, i tillegg kan du fange en Clefairy variocolor.

Den andre av disse hendelsene begynner fredag ​​26. juni 2020, klokken 08.00 til onsdag 1. juli 2020, klokken 22.00 (lokal tid). I dette tilfellet Bug-type Pokémon vil være hovedpersoner, og du vil kunne fange Dwebble variocolor, i tillegg til mange andre overraskelser.