Alt om den nye Nokia Lumia 1020

Nokia introduserte i går Nokia Lumia 1020, en smarttelefon med kamera ikke mer og ikke mindre enn 41 megapiksler.

Terminalen har en 4,5-tommers skjerm og vil bli priset til 299 dollar i USA. Dette følger med Windows Phone 8.

Det sterke poenget er det store kamera med 41 megapiksler sensor, Zeiss-optikk med seks linser og optisk bildestabilisering (OIS). Det inkluderer også en xenon-blits, med en skytehastighet på 1/16000 sekund.

Nokia Lumia 1020 inneholder appen Nokia Pro-kamera med mange justeringer og Dual Capture-alternativet som tillater når du trykker på kameraknappen, tas et bilde med høyeste oppløsning og ytterligere 5 megapiksler. Det siste kan brukes til å dele på sosiale nettverk.

På den annen side inkluderer Lumia 1020 innspillingssystemet Rik innspilling, som fanger opp stereolyd. Dette er i stand til å håndtere lydtrykknivåer seks ganger høyere enn tradisjonelle mikrofoner.

Bilde - Alt om den nye Nokia Lumia 1020

Når det gjelder interne funksjoner, har den en 1,5 GHz Snapdragon Dual Core-prosessor, 2 GB RAM, 32 GB internminne, LTE-tilkobling og et 2000 mAh batteri.

Han Nokia Lumia 1020 Det vil være tilgjengelig i gult, hvitt og svart. Foreløpig vil den ankomme USA 26. juli og det forventes en eksklusiv variant for Europa fra [url]Movistar[/url].