contadores Skip to content

Alt som Apple vil presentere i september keynote

Nesten alt er klart. I følge de siste ryktene er Apple allerede med de siste detaljene på sin store konferanse i september, en av de mest etterlengtede på år. Og det er det, det er sannsynlig at vi ikke har vært før så mange nyheter på lenge. Endringer venter oss i mange av selskapets linjer, og I iPadizate forbereder vi oss allerede på å gi deg alt relatert med kunngjøringer som kan oppstå.

I slekt | iPhone 8: keynote date, når kan du reservere og kjøpe den

Foreløpig ser det ut til at vi har en klar dato for å signere i kalenderen 12. september. I tillegg, som vi tidligere har nevnt, denne grunntonen kan godt lansere Steve Jobs Theatre av det fornyede Apple-hovedkvarteret. Et moderne teater spesialdesignet for å samle pressen i så viktige øyeblikk som dette. Og som du vil se nå, det som kommer er ikke akkurat lite.

Arrangementets store stjerne, iPhone 8

Til å begynne med, forhåpentligvis har vi endelig det årets store åpenbaring i mobiltelefonbransjen. Mobiltelefonen som vil markere veien fremover i årene som kommer, vil ankomme denne samme begivenheten for å blende både deltagere og de som ser presentasjonen eksternt. Blant funksjonene finner vi, fra et totalrenovert design, som fullstendig vil eliminere den klassiske fysiske startknappen, til en ny panelteknologi, OLED.

Det kan interessere deg | Slik vil iPhone 8 få deg til å glemme Hjem-knappen, ren magi!

Selv om det er sant at det har vært nok lekkasjer rundt det, er det veldig sannsynlig at Apple har noen overraskelser i vente for oss. Det vi imidlertid ønsker er å se den nye iPhone 8 live og direkte, og det er noe vi vil ha forsikret. Problemet vil være at vi ser det i lommene prisen ser ikke ut til å være nøyaktig redusert, med prognoser som plasserer den over 1000 dollar.

Skuffende renoveringer venter oss, iPhone 7s

Kilde: Technobuffalo

I dette tilfellet er det lite å telle. Som vi visste i noen måneder, forbereder Apple ikke en, men tre forskjellige modeller for denne generasjonen av iPhone. To av dem vil være iPhone 7s og 7s Plus. I begge tilfeller vil vi ikke finne for mange nyheter. IPhone 7 Plus-kameraet med dobbelt kamera kan nå være tilgjengelig på begge modellene. Uansett er det eneste vi vet om dem at designen vil være den samme, og at A11-prosessoren vil bli delt med den nye iPhone 8.

En etterlengtet fornyelse av Apple Watch

Nå, som hvert år siden 2015, med utseendet til den første Apple Watch, er det på tide å skifte serie. Det er mulig at noen vil tenke på et helt redesignet klokke for å følge med den nye iPhone 8, men det ser ut til at det ikke er stor sjanse for at dette skjer. Dette innebærer ikke at det ikke gir virkelig forventede nyheter. Og den nye serien 3 vil ha LTE-nettverksstøtteSlik at vi kan begynne å forlate iPhonen vår uten å bekymre oss for å savne noen viktig varsling eller samtale.

Den høyeste kvaliteten kommer endelig til Apple TV

Sist men ikke minst har vi nok et stort sprang i kvalitet på Apple-enheter. I dette tilfellet av image, er det at selskapet ville forberede hoppet til 4K Ultra HD for sine videoplattformer. Og for å følge denne viktige endringen, ankomst av den første Apple TV som er kompatibel med denne oppløsningen, vil bli kunngjort og HDR kan. Forhåpentligvis er ikke dette den eneste nyheten for Apples TV-plattform.

Og selvfølgelig vil det være på tide å oppdatere enhetene våre

Alle disse produktene som vi har nevnt vil fungere takket være de nye programvareversjonene som vil bli utgitt sammen med dem. Fra iOS 11, til MacOS High Sierrasom går gjennom tvOS 11 og WatchOS 4, vil alle motta nyheter som er kompatible med tidligere modeller. Og hvis du har en iPad, er iOS 11-oppdateringen spesielt nødvendig, om bare for å se den fornyede multitaskingen som den vil motta, blant andre funksjoner.

Nå er det på tide at du forbereder enhetene dine

Som vi allerede har fortalt deg, vil vi følge med på hver kunngjøring som finner sted under presentasjonsarrangementet 12. september. Men som alltid, du kan se hendelsen fra Apple-nettstedet, for øyeblikket de aktiverer streamingportalen. Når den dagen kommer, vil du ha all informasjon om hvordan du kan koble deg til på samme blogg. Inntil da, forbered dere, fordi kråkene kommer.