Alt vi vet om den nye iPad 2019 og iPad mini 5

Det første Apple-arrangementet i 2019 har som mål å være rettet mot iPad-serien. Det er ikke noe rart siden selskapet med base i Cupertino har hatt fokus i flere år dette første halvåret til fornyelse av iPad. Apple har visst hvordan de skal differensiere sine to utvalg av nettbrett, i begynnelsen av det nye iPad-året, på slutten av den nye iPad Pro.

Da Apple forandret strategien for to år siden, falt salget av iPad håpløst, men lanseringen av en rimelig modell, mindre enn 350 euro, har revitalisert salget. Også i år forventes en ny følgesvenn i form av en fornyelse av iPad mini.

Vi har gått rykter om begge enhetene i noen måneder nå, og så langt er dette alt vi vet.

Det kan interessere deg | Dette konseptet med iPad med sammenleggbar skjerm vil gjøre deg forelsket

Ryktene om iPad 2019 og iPad mini 5

Fra det som har blitt lekket ut fra begge enhetene, synes det klart designet kan variere fra det vi har nå. Det ville absolutt vært flott om Apple tilbød designen av den nye iPad Pro uten rammer og med Face ID på den nye iPad 2019 og iPad mini, men det ser ikke ut som dette kommer til å skje.

Hvis Apple valgte dette alternativet, ville prisen nødvendigvis øke, og det er ikke formålet med dette utvalget av enheter. Det det virker, er det skjermen kan justeres mer til kantene uten å nå slutten på iPad Pro, som vil gi rom for en større skjerm og fortsatt beholde berørings-ID-en.

Er det mulig at Den nye iPad-en 2019 overskrider 10 tommer, og det ville ikke være rart om iPad mini overskred 8Det er noe Apple kan gjøre uten at prisen stiger for høyt.

På den annen side vil interiøret på begge enhetene bli oppdatert. IPad i 2018 har for tiden A10-fusjonsprosessor og iPad mini 4 har A8-prosessor. Sannsynligvis begge modellene hopp til A11-prosessoren som monterer iPhone X, en utmerket chip som fortsatt er veldig gyldig, selv om A10X fra forrige iPad Pro også er et alternativ.

Vi antar at begge enhetene bør dele funksjoner, ettersom de vil lanseres i samme hendelse. Av denne grunn bør prisene være tilstrekkelige. Jeg tror ikke Apple vil risikere å laste dem opp så den nye iPad 2019 skal være rundt 350 euro for den nåværende, for sin del skal iPad mini være på et lavere nivå nær 300 euro.