contadores Skip to content

Alt vi vet om den nye iPad-en i 2017

iPad 2017

Produktlinjen Apple iPad Det får ikke alltid all den oppmerksomheten den fortjener. I år, hvordan kan det være ellers, har Cupertino-selskapets neste gen-nettbrett blitt overskygget av rykter om iPhone 7S, iPhone 8, iPhone X og / eller iPhone Edition.

Imidlertid lanseringen av iPad 2017 Det vil skje lenge før lanseringen av den nye Apple iPhone. Og ifølge Tim Cook har iPad veldig “spennende” ting i vente for oss i år …

iPad

I dag skal vi gi iPad 2017 all oppmerksomheten den fortjener samle inn alle data, rykter og lekkasjer om den nye generasjons nettbrettet som Apple snart vil presentere.

En ny 10,5-tommers modell

Ryktene om lanseringen av en ny 10,5-tommers modell har dukket opp i mer enn 6 måneder. Det spekuleres i at Apple vil presentere tre forskjellige modeller, og en av dem vil ha en 10,5-tommers skjerm.

iPad

Det mest oppsiktsvekkende med denne modellen, ifølge kilder, er det designet ditt blir radikalt nytt. Enheten kan ha mye smalere sidekanter. I tillegg sies det det Hjem-knappen blir integrert i berøringsskjermen, men dette kan skje med alle modeller.

iPad

9,7 og 12,9-tommers iPad Pro-oppdatering

Selskapet forventes også å oppdatere resten av sin iPad-lineup. Ved å legge til side iPad Air og iPad Mini-nomenklaturen, vil Apple oppdatere sine “Pro” -modeller, men muligens med nye navn.

I følge ryktene de nye enhetene vil adoptere A10X-prosessoren, som vil forbedre ytelsen, kraften og hastigheten til gjeldende nettbrett.

På den annen side kunne 9,7-tommers iPad Pro ha ekte toneteknologi på skjermen din. Denne teknologien justerer fargetemperaturen automatisk basert på miljøet.

iPad 2017

oppsummert

Som du kan se, er det fortsatt mange ting vi ikke vet om Apples nye iPad-er i 2017. Men den generelle ideen er at selskapet drastisk vil endre designet på de nye nettbrettene. Når det gjelder maskinvaren; Vi vet ikke om iPad-en 2017 vil ha trådløs lading, en OLED-skjerm, forbedringer av kameraene eller en kapasitiv hjemmeknapp., men sikkert vil Apple overraske oss med et ess opp ermet.

Spor | 9to5Mac