Alt vi vet om iPad 5

Vi har vært rasende i noen uker med kunngjøringen om Apple-grunntonen for 10. juni. Siden Cupertino bekreftet datoen for arrangementet, har nyheter og rykter om kommende produktlanseringer skyrocket. IPad 5 ser ut til å ha vært litt i skyggen av all denne oppstyret, så i dag bringer vi deg all informasjonen vi har så langt om neste generasjon Apple-nettbrettet.

Hvordan blir neste iPad 5?

Design er et av aspektene som Apple må endre i denne nye versjonen av nettbrettet. Vi har vært tre generasjoner med samme ytre utseende, og som vi alle vet, er det ikke veldig typisk for Apple. Det blir et nytt design ja, men hvordan blir det?

Alle ryktene som har vist seg så langt gjør det klart, den neste iPad 5 vil arve designet til sin yngre bror, iPad Mini. Dette har fått styrke siden de første bildene lekket, der det allerede ble vist et ytre skall som det som inkluderer Apple mini-nettbrettet. Uten å gå lenger, ble det for en måned siden lekket et bilde av mulig bakside på iPad 5.

Hva ville Apple oppnå med det nye designet? Veldig enkelt, først ville jeg få redusere enhetens vekt, noe som har blitt bedt om i noen tid. Dette vil oppnås ved å redusere størrelsen, både i tykkelse og proporsjoner.

Derfor ville iPad 5 være noe mindre enn den nåværende, forårsaket av inkorporering av noen slankere siderammer. Apple forklarte allerede på sin dag at programvaren vil oppdage når vi samhandler med enheten eller bare støtter fingrene, så denne reduksjonen skulle ikke utgjøre noe problem.

ipad-51

Hvilken skjerm vil iPad 5 inneholde?

Nesten uten tvil vil neste generasjon av nettbrettet inkorporere en 9,7-tommers skjerm med Apples Retina-teknologi. De siste ryktene indikerer imidlertid at typen skjerm som brukes av andre som implementerer IGZO-teknologi, kan endres.

Dette vil oppnå en betydelig reduksjon i størrelsen på enheten, så vel som en høyere energieffektivitet, så det vil ha en positiv innvirkning på batteriets levetid.

IPad 5 spesifikasjoner og funksjoner

Det har ikke blitt lekket mye om det, men hvis vi følger Apples fotspor, er det ikke veldig vanskelig å gjette hva de nye tarmen til iPad 5 vil innlemme.

Først av alt prosessoren. A7-brikken vil sikkert ha ansvaret for å pleie neste generasjon, og Apple sier sikkert at av “den nye brikken er 2 eller 4 ganger kraftigere enn den forrige” Når det gjelder RAM, vil det logiske spranget med hensyn til de tidligere modellene være å inkludere 2 GB, men vi vil heller ikke vite det, siden det er et faktum at Apple ikke røper i noen av sine presentasjoner.

a7-chip

Kameraet vil være et annet aspekt å fornye når det skjer i hver nye generasjon, det nåværende kameraet til iPad 5 har ikke ufortjente 5 megapiksler og optikken er anstendig nok til å være et nettbrett. Vil iPad 5 nå 8 megapiksler? Det er tydelig at iPad ikke er det beste fotografiske utstyret, men flere og flere blir sett på å bruke iPad-en som kamera, så hvem vet.

Utgivelsesdatoer for IPad 5

Opprinnelig indikerte kilder at iPad 5 ville bli presentert 29. juni, en noe underlig dato, som et par uker før WWDC ble feiret. Nå ser imidlertid alle ut til å være enige om at vi ikke vil se den nye generasjonen av nettbrettet før etter sommeren, sannsynligvis i september.

apple-ipad-invitation

Dette støttes av uttalelsene fra Tim Cook som advarte om at vi ikke forventet ny maskinvare før i høst. Grunnen? Kanskje har Apple ønsket å gå tilbake til den årlige syklusen med oppdateringer, eller som noen medier påpeker at det har hatt problemer med produksjonen av de nye modellene.

Mulige priser og muligheter for iPad 5

En av mulighetene som er vurdert er det Apple bestemmer seg for å klare seg uten 16 GB-modellen, og blir den 32 Gb oppføringsmodellen til samme pris som den forrige. Dette vil være et ganske rimelig trekk fra Apple, siden 16 GB med alt innholdet som for øyeblikket finnes for nettbrettet virker noe kort.

I så fall kan prisene være som følger:

  • iPad 5 WiFi: € 499, € 599 eller € 699 avhengig av kapasitet: 32, 64 eller 128 GB.
  • iPad 5 WiFi + LTE: € 629 729 eller € 829 avhengig av kapasitet: 32, 64 eller 128 GB.

I stedet, hvis Apple bestemte seg for å beholde den gjeldende modellen, ville de være følgende:

  • iPad 5 WiFi: € 499, 599, 699 eller 799 avhengig av kapasitet: 16, 32, 64 eller 128 GB.
  • iPad 5 WiFi + LTE: € 629 729 829 929 avhengig av kapasitet: 16, 32, 64 eller 128 GB.

ipad-5-priser

Vil vi ha rett? Vil Apple kunne bryte alle ordningene og prediksjonene våre? Vi ser snart.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!