ALT vi vet om iPad Mini før presentasjonen

ALT vi vet om iPad Mini før presentasjonen

Vi er bare en dag unna arrangementet som Apple har etterlyst 23. oktober. Det forventes at noe vil skje i dette tilfellet som ikke skjer 27. januar 2010, og det er at en ny iOS-enhet blir født. Vi har sett iPhone-, iPod- og iPad-oppdateringer de siste årene, men forrige gang vi så et helt nytt produkt som bruker iOS var da Steve Jobs introduserte den originale iPad-en.

Dette vil imidlertid endre seg i morgen, når Apple presenterer den mye rykte iPad Mini. Nettbrettet har vært målet for spekulasjoner og rykter i mer enn to år, og hvis rapporter og lekkasjer er sant, ser det ut til at produktet vil materialisere seg en gang for alle på scenen til California Theatre i San Jose.

IPad Mini forventes å bli priset til rundt $ 300 og en skjermstørrelse mellom 7 og 8 tommer, som vil sette Apple i den direkte kampen mot Amazon og Google som for tiden har nettbrett av denne størrelsen etablert og konkurrerer i markedet.

Til tross for hard konkurranse, tror analytikere og eksperter at Apple vil klare å selge millioner av enheter av den nye iPad Mini, spesielt i løpet av de kommende høytidene. Vil det nye Apple-nettbrettet ha funksjonene den trenger for å oppfylle høye forventninger? Dette er alt vi vet om iPad Mini for øyeblikket.

De første ryktene om at Apple planlegger å lage et mindre versjon av nettbrettet ditt De stammer fra to år siden, spesifikt august 2010, da iLounge hevdet at en 7-tommers versjon av nettbrettet praktisk talt var ferdig og ville være på markedet i slutten av 2010 eller begynnelsen av 2011.

Siden den gang har utallige rykter og spekulasjoner blitt hørt om den såkalte iPad Mini, men i løpet av det siste halvåret har de intensivert seg og har blitt sterkere. Vi har sett lekkede deler, hørt rykter fra ganske pålitelige kilder, og nå virker det som om det er en ganske klar ide om hva du kan forvente i morgen. Så kom igjen, la oss sammenfatte

Hva heter den nye iPad-en?

Selv om det virker utrolig, er navnet på det fremtidige apparatet et tema som har blitt diskutert mye. Apple har vist at det er uforutsigbart med tanke på navnet på produktene sine, og i den siste tiden har de døpt tredje generasjon iPad som en ny iPad, og i stedet heter den nye smarttelefonen iPhone 5, og fortsetter med linjen som ble startet i forgjengerne og som også brukte iPad-serien den gangen. Så hva vil Apple kalle den nye 7-tommers iPad?

For øyeblikket blir tre mulige navn behandlet. Den som har mer aksept og er mer utbredt, er navnet vi bruker, iPad Mini. Grunnen; Det virker som navnet som ville gi mest mening. Alle ville vite at det blir snakket om dette navnet.

I stedet påpeker John Gruber fra Daring Fireball at skjermen på det nye nettbrettet bare vil være en tomme mindre enn den nåværende iPad, så “mini” ser ikke ut til å være den rette måten å beskrive det på. Av den grunn tror han at Apple kan velge navnet iPad Air, som kan være en fortsettelse av linjen lansert av MacBook Air.

Den siste oppfatningen er at Apple ganske enkelt kan kalle den nye nettbrettet iPad. Dette alternativet ble født som et resultat av et bilde som viste hva som skulle være baksiden av en iPad Mini, det viste bare ordet iPad, og det er derfor det antas at Apple kunne kalle begge modellene på denne måten. Uansett ville det ikke gitt mye mening, for hvis vi tenker på det, setter iPhone også bare iPhone uavhengig av hvilken versjon det er snakk om.

Hvordan vil iPad Mini være?

Utseendet til iPad Mini (for nå vil vi fortsette å kalle det det) vil være den viktigste eiendelen. Spesifikasjonene er også viktige, men vi snakker om en Apple iOS-enhet, så vi vet at den vil fungere uten problemer, at den vil fungere bra. Men hvordan vil det være å skille deg fra konkurransen?

Når det gjelder iPad Mini har det ikke vært så mange lekkasjer som skjedd med iPhone 5, selv om det har vært noen, og i en verden av ekspertteknologiske blogger, ser de ut til å være ganske klare på hvordan fremtidens iPad vil se ut. For det første vil iPad Mini ha en 7,85-tommers skjerm, noe som betyr at den ikke vil være mye mindre enn den nåværende 9,7-tommers modellen, men den vil være mye mer bærbar.

IMore Editor Rene Richie har kommentert at iPad Mini vil være utrolig tynn og lett, med en design som ligner “less is more” enn Apple har oppnådd med iPhone 5. Den vil ha en mindre ramme rundt skjermen, men det vil fremdeles være et behagelig apparat å holde i hånden. Richie våger til og med å si at det neppe vil være en ramme rundt skjermen, det vil si at fronten på enheten vil være nesten hele skjermen.

Når det gjelder bakskallet, forventes det å være laget av aluminium med en anodiseringsprosess som den Apple har brukt på den nyere iPhone 5 og iPod Touch. I tillegg er det snakk om muligheten for at den er tilgjengelig i forskjellige farger, selv om det på dette tidspunktet fortsatt er noen tvil.

IPad Mini spesifikasjoner og funksjoner

Så langt har den funksjonen som har blitt hørt mest vært en 7,85-tommers skjerm. Denne skjermen sies å ha en oppløsning på 1024 × 768 og en piksletetthet per tomme på 163, det vil si den samme som iPhone 3GS og høyere enn iPad 2 (som holdt seg på 132dpi). I tillegg har det også vært noen rykter om at Apple kan bruke den nye teknologien som lar dem ta med berøringssensorer direkte på LCD-panelet i stedet for å bruke et ekstra lag på toppen.

Ikke mye har blitt sagt om de interne funksjonene på nettbrettet, ganske enkelt en serie med rykter om at funksjonene kan være veldig like de på iPad 2. Dette betyr at den kan inkludere en A5-prosessor, eller en variant av den, siden de ville holde kostnadene nede. I kontrast er RAM og andre spesifikasjoner fremdeles ukjente.

Det ryktene sier er at iPad Mini vil ha et FaceTime-kamera og et iSight-kamera, det vil si et kamera foran og bak. På baksiden forventes et 5-megapikselkamera, det samme som Apple har brukt siden 2010, så de skal kontrolleres hundre prosent.

På et tidspunkt ble det til og med sagt at iPad Mini ikke ville være tilgjengelig med mobiltilkobling. Dette ryktet ble forkastet, og det forventes nå at den nye nettbrettet vil være tilgjengelig i to versjoner: den ene bare WiFi og den andre med WiFi + 3G, selvfølgelig med forskjellige priser. Det forventes å inkludere en internasjonal LTE-brikke, akkurat som den nye modellen iPhone 5. Disse sjetongene er kompatible med nettverk over hele verden, tar veldig liten plass og bruker også lite energi.

Batteriet vil utvilsomt være et tema det vil bli snakket mye om. Noen bilder av mulige batterier på iPad Mini har blitt lekket, og hvis de er ekte, snakker vi om et batteri på 4490mAh, som kan tilby en effekt på 16,7 W / h. Vi vet ikke hvor mye autonomi dette kan bety, men vi ser for oss at det ikke vil være mindre enn 10 timer.

IPad Mini priser og tilgjengelighet

Det virkelig vanskelig å gjette på hvilken pris Apple kommer til å sette for den nye enheten, siden den aldri har gjort noe lignende før. Det er ingenting å sammenligne iPad Mini med, så vi må se på ryktene igjen.

De første spekulasjonene kom frem om at startprisen på iPad Mini kunne ligge mellom $ 200 og $ 250. Dette beløpet vil være fornuftig, siden Amazon og Google tilbyr nettbrettene sine fra 199 dollar. En nyere rapport sikrer imidlertid at prisen ville starte på $ 329, det samme som femte generasjon iPod Touch. Kilden som bekrefter sistnevnte er 9to5mac, en kilde som har vært vellykket ved mange anledninger, og som igjen kan være riktig.

Hvis det ikke var for 9to5mac sitt rykte, ville det være veldig vanskelig å tenke på at Apple kunne prøve å komme inn i et allerede skapt marked, med et produkt som koster 130 dollar mer enn konkurrentene, men det er veldig mulig.

I motsetning til prisene ser de fleste ut til å være enige i den eventuelle ankomstdato i butikkene. I løpet av de siste dagene har det sirkulert flere rykter som forsikrer at 2. november kan være den valgte dagen, og med tanke på at det er den andre fredagen etter presentasjonen av produktet, ville det virkelig gitt mye mening om det var denne dagen. I hvert fall hvis vi lar oss veilede av de siste Apple-utgivelsene.

konklusjon

Apple dominerer for tiden markedet for nettbrett, med rapporter som sikrer at det når 70% av totalen. Men konkurransen øker med Amazon og Google ved roret, nå sammen med Microsoft. Så Apple må reagere hvis de vil fortsette å opprettholde kvoten den allerede har, og et godt forsvar er det beste angrepet.. Apple har allerede bestemt seg for å handle ved å lansere et mindre, billigere nettbrett for å hjelpe det med å forbedre salget ytterligere.

Når man tar for gitt at iPad Mini eksisterer, er dette et sammendrag av egenskapene den har, og som vi vet: Den har en 7,85-tommers skjerm, omgitt av fine lister og er ekstremt tynn og lett. Den har FaceTime- og iSight-kameraer og minst en A5-prosessor som lar deg kjøre et stort antall spill og applikasjoner som krever intensiv bruk av grafikk. I tillegg vil den være tilgjengelig i to versjoner: WiFi og WiFi + LTE.

Selv om vi vet ganske mye om iPad Mini, er det fortsatt mange ubesvarte spørsmål. Vi har ikke halvparten av informasjonen som ble hatt fra iPhone 5 før lanseringen, og på en måte er dette en god ting, siden på denne måten kan Apple overraske oss alle når de presenterer det nye produktet.

Presentasjonsarrangementet er planlagt i morgen og herfra vil vi følge opp alt som skjer på California Theatre. Vil Apple kunne overraske oss? Blir iPad Mini bekreftet en gang for alle? Alt ser ut til å indikere at dette vil være tilfelle.

Om iPad Mini Keynote

IPad Mini blir presentert i samfunnet neste gang 23. oktober. Vil du følge Keynote med oss? I så fall kan du gå over til lenken nedenfor:

Keynote iPad Mini

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!

Spor | iDownloadblog