contadores Skip to content

Alt vi vet til dags dato om Apples iOS 9

For ikke lenge siden Apple ga ut iOS 8.3 og vi vet allerede at de tilbyr de første iOS 8.4 Betaene, men Den neste iOS 9-versjonen av operativsystemet apple mobile kommer nærmere. Vi skal gjennomgå alt vi vet om iOS 9 til nå, noe som er ganske mye.

iOS 9 vil være fokusert på ytelse og systemstabilitet

Apple har lært av iOS 8 og dens vanskelige begynnelse, som de fortsatt prøver å fikse med de siste oppdateringene. Siden den åttende versjonen av operativsystemet ble utgitt, har de i Cupertino hatt mye kritikk for det store antallet feil som har oppstått, men fremfor alt for den dårlige ytelsen som tilbys av systemet i de første versjonene og mer i gamle enheter.

alt-om-iOS-9-eple-2

Det skal bemerkes at iOS 8 har inkludert mange nye funksjoner og funksjoner sammenlignet med forrige versjon, inkludert kompatibilitet med Apple Watch, men også Det var vanskelig å nå en feilsøkt versjon, med en god ytelse, og som ikke inkluderte et stort antall Bugs. Den siste versjonen iOS 8.3 er en av de beste versjonene vi har kommet over, er veldig stabil og tilbyr veldig god ytelse. En server har ingen klager på at iOS 8.3 kjører på en iPad 3, en enhet som har eksistert i noen år og oppfører seg veldig bra.

Men alt dette har ført til at Apple fokuserer på å forbedre ytelsen og stabiliteten til systemet med iOS 9, forlate de nye funksjonene litt til side og tilby et mer flytende og feilfritt operativsystem, samt mye sikrere.

iOS 9 for 64 bit prosessorer

For noen måneder siden dukket det opp et rykte om at Apple ville prøve å forenkle iOS-vedlikehold, som tilbyr en versjon av iOS 9 fokusert på 64-bits prosessorer, som vil omfatte A7-, A8- og A8X-prosessorene.

alt-om-iOS-9-eple-3

Unødvendig å si vil dette føre til at mange enheter blir stående uten iOS 9-versjonen, blir henvist til iOS 8 som den nyeste versjonen som er tilgjengelig for dem og forlater de eldre enhetene uten vedlikehold, noe som sikkert vil føre til sinne. fra mange Apple-brukere.

iOS 9 har hatt en mye lengre utvikling

De nye versjonene av iOS kommer praktisk talt årlig, og det er derfor Apple har foretrukket å gi denne niende versjonen en lengre utvikling, til og med iOS 9 testes allerede på iPhone 6 og 6 Plus i flere måneder. De av Cupertino har jobbet med iOS 9 allerede før de avsluttet lanseringen av de nye versjonene av iOS 8, for å forlenge utviklingstiden, som til nå var årlig. Med dette har de tenkt å lansere et mye mer raffinert system, uten feil eller om mulig i mindre mengde. Noe som vi absolutt vil sette pris på alle brukere av Apple-enheter.

Når vil iOS 9 være tilgjengelig for brukere?

Vi har allerede visst at Apple har gitt ut iOS 8.4 Beta 1, som i teorien er kjent som den nyeste versjonen, at de fra Cupertino kommer til å lansere fra sitt åttende mobile operativsystem. Fra den offisielle lanseringen av iOS 8.4 antar vi at de vil begynne å presentere de første betasene av iOS 9, eller det er slik de har gjort det ved tidligere anledninger.

alt-om-iOS-9-eple-4

Apple planlegger sin neste verdensomspennende utviklerkonferanse i år 8. til 12. juni på Moscone Center i San Francisco, så vi antar at Mellom de første dagene av juni vil vi ha nyheter om iOS 9 og en offisiell utgivelsesdato vil bli kunngjort.. Men hvis alt fortsetter, som tidligere skjedd, vil vi i oktober i år ha den niende versjonen av Apples mobile operativsystem, tilgjengelig for nedlasting.

Det er store forhåpninger for iOS 9. Løftet fra Apple om at det vil være en mye mer stabil versjon og med bedre ytelse, gjør ikke annet enn å ønske ønsket eller forventningen om å prøve det eller se noe nytt ved det. Det er mulig at om mindre enn en måned vil vi vite noe mer konkret om iOS 9, og så begynner den endelige strekningen for den offisielle lanseringen, og at vi alle kan teste den på enhetene våre. Vi vil informere deg om dette på iPadizate, som alltid.

Vi etterlater deg et veldig interessant konsept av iOS 9 på video.

Du er interessert i: 9 ting Apple bør vurdere og korrigere med iOS 9