Alto's Adventure y Alto's Odyssey gratis por tiempo limitado

Alto’s Adventure og Alto’s Odyssey er gratis i en begrenset periode av COVID19

I går fortalte vi deg at King, utvikleren av Candy Crush hadde bestemt seg for å tilby uendelige liv for spillet sitt i en hel uke. I dag blir flere kamper med i kampen mot COVID19 som foregår over hele verden. Akkurat nå er det dusinvis av land hvor innesperring er en forpliktelse og millioner av mennesker tilbringer hele dager uten å kunne forlate hjemmet. Det er hvorfor de Altos Adventure og Alto’s Odyssey-utvikler har bestemt seg for å tilby begge spillene gratis på Android. Hvis du har en iPad kan du også laste dem ned gratis, siden IOS-butikken også melder seg til initiativet.

Begge spillene har vært veldig populære i flere år, siden de er veldig forsiktige, de er lette å spille og det er vanskelig å bli lei når du spiller. De tilbyr timer med moro, selv om dette kommer til en pris som mange brukere ikke er villige til å betale i normale tider. Hvert av spillene koster omtrent 5 euro / dollar på Google Play.

Last ned Altos eventyr og Odyssey helt gratis

Ja, akkurat nå kan du laste ned Alto’s Adventure og Alto’s Odyssey helt gratis. Noodlecake Studios, utvikleren av begge spillene, har bestemt seg for å tilby alle muligheten for bruke en uke på å spille uten å måtte betale en krone. På denne måten vil de hjelpe mange mennesker til å bruke tiden sin i innesperring litt mer underholdende.

Selskapet har kunngjort det på sosiale nettverk og Både iOS- og Android-butikkene tilbyr allerede muligheten for å laste ned spillet. Vi vet ikke før hvilken eksakt dag promoteringen vil vare, men det er ganske sannsynlig at du ikke vil kunne fortsette å spille innen 7 dager. Det er ikke for mange detaljer, men alt peker på I løpet av 7 dager vil spillet be deg om å betale standardprisen som er angitt i ditt land.

Det er en god måte å teste begge avdragene og kunne glede seg over grafikk, animasjoner og lydspor. Fra ProAndroid mener vi at det er verdt å betale de 5 euro / dollar det koster, men nå har du det mulighet til å sjekke det selv takket være gratis nedlastingsperiode.

Altos Odyssey Altos OdysseyAltos eventyr Altos eventyr