Uncategorized

Amazon lanserer opptil 6 nye versjoner av Kindle Fire

Demoer Parneros, Administrerende direktør i Stift, sa han i dag til Reuters enn Amazon er i ferd med å slippe løs et halvt dusin nye Kindle Fire-tabletter, inkludert en ny 10-tommers modell, åpenbart designet for å konkurrere med Apples iPad.

Amazon har nylig anskaffet oppstartens 3D-kartlegging Neste, en annen indikasjon som viser at selskapet ta virksomheten til nettbrett på alvor. Og det antas selvfølgelig selskapet forbereder seg også på å lansere sin egen smarttelefon.

Alistair Barr skriv videre Reuters:

“Amazon er i ferd med å lansere opptil 5 eller 6 nye nettbrett, ifølge Demos Parneros, president for US Retail for Staples Inc (SPLS.O), som selger Kindle Fire.

Tablettene vil være i forskjellige størrelser, inkludert en 10-tommers modell, sa Parneros. Talsmenn for Amazon har nektet å kommentere selskapets planer. ”

Det nåværende Amazon-nettbrettet, snart et år gammelt, startet en lovende start etter presentasjonen i september 2011. Imidlertid avkjølet salget etter juleferien. Nå har Google gitt ut Nexus 7 og plutselig 7-tommers nettbrett ser ut datert og klar for en oppdatering.

I alle fall har Kindle Fire tillatt selskapet å komme inn i en verden av nettbrett, og modellene som kommer vil være basert på å utvide fotavtrykket som selskapet har igjen i dette markedet, i tillegg til å bidra til å øke salget av Amazon-innhold. .com.

John Paczkowski skrev på bloggen AllThingsD i begynnelsen av måneden det Amazon jobber med en ny modell av Kindle Fire med HD Ready-skjerm med en oppløsning på 1280 x 800 piksler, foran skjermen 1024 × 600 piksler som den nåværende modellen har. John Han kommenterte at den nye skjermen var skarpere og mer levende, med en ny bredde og høyde, og et 29% høyere bildetetthetsforhold enn dagens Kindle Fire. I tillegg til skjermen ble det også kåret til introduksjonen av kameraer, raskere brikkeversjoner, forbedret grafikk og en oppdatert versjon av Android.

Med at Amazon kommer inn på det 9,7-tommers Apple-territoriet, rister Google den nederste enden med Nexus 7 og Microsoft i ferd med å gå inn i high-end markedet med Surface, tror du ikke Apple bør lansere sin iPad nå minste og billigste?

Legg igjen kommentarene dine.

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!

Spor | iDownloadblog

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK