Amazon presenterer sin nye gadget 18. juni. Blir det din etterlengtede 3D-smarttelefon?

Amazon har klart å ha alle som venter. Etter å ha kunngjort, som vi sa i går, at han gikk inn i virksomheten med streaming av musikk, har han nå kalt et arrangement for det neste 18. juni der han vil presentere sitt ny dings.

Bilde - Amazon vil presentere sin nye gadget 18. juni.  Blir det din etterlengtede 3D-smarttelefon? Uten flere ledetråder enn datoen, tror de fleste spesialister det Alt peker på den forventede 3D-smarttelefonen bilder som hadde blitt lekket for mindre enn to måneder siden. For øyeblikket har vi bare en teaser fra selskapet med antatte reelle reaksjoner på den nye oppfinnelsen.

Seks kameraer

Uten ytterligere avsløringer fra Amazon, kan du bare spekulere i den nye terminalen på grunn av ryktene og lekkasjene som har dukket opp. Det mest nyskapende er inkorporering av seks 13MP-kameraer hver og en som ville lage 3D-grensesnitt som vil skille enheten.

Bilde - Amazon vil presentere sin nye gadget 18. juni.  Blir det din etterlengtede 3D-smarttelefon?

Vi ville ha et frontkamera, et bakkamera og fire (også foran) som ville ha ansvaret for å skanne posisjonen til hodet og øynene for å justere 3D-bildet som vil tillate se tredimensjonale bilder uten briller.

4,7 tommer

Når det gjelder de mer generelle spesifikasjonene, er det snakk om a 4,7 tommers HD-skjerm Med 720p oppløsning, 2 GB RAM, Qualcomm Snapdragon-prosessor og en tilpasset versjon av Android, FireOS, Android-gaffelen utviklet av Amazon og som allerede er tradisjonell på sine nettbrett.

Nå må vi bare vente til neste dag 18 for å se hva den elektroniske distribusjonsgiganten bringer oss igjen.

Via: BGR

Tabla de contenidos