contadores Skip to content

Amazon publiserer en anti-iPad Mini-annonse på hjemmesiden sin

Amazon har gjort det klart at de vil konkurrere med iPad Mini for enhver pris. For noen dager siden publiserte han en annonse på sin hjemmeside som sammenligner iPad Mini med den nye Kindle Fire HD. Logisk sett i sammenligningen Mini kom vanskeligstilt ut foran Amazon-nettbrettet. Vi antar at selskapet likte noen kommentarer som beskrev Mini som en meget godt bygget enhet, rask, flytende og vanskelig å motstå for prisen den har. Eller kanskje alarmen gikk da en annen rapport antydet at Apples sjefsmarkedsfører avklarte at Mini har stereohøyttalere.

Siden anmeldere De bemerket at iPad Mini har to separate lydkanaler som ligger nederst på enheten, til venstre og høyre for Lightning-porten. Tidligere modeller har bare en høyttaler på høyre side av bunnen, inkludert fjerde generasjons modell. Hvis vi kobler til eksterne høyttalere eller hodetelefoner, er selvfølgelig lyden produsert av iPad stereo.

Tidligere ville et raskt besøk på Amazon-siden gi denne sammenligningen mellom Kindle Fire HD og iPad Mini.

Annonsen er ikke lenger publisert.

Kanskje planla Amazon fra begynnelsen av å få det lagt ut i løpet av kort tid for å lage litt støy om Kindle Fire HD. Eller de kan ha konkludert med at annonsen ikke virkelig forteller sannheten.

Det kan være som om det ser ut til at Amazon har bestemt seg for å fjerne annonsen for å unngå tilbakeslag fra å feile hevde at Apples nettbrett har en monohøyttaler.

Hva er din mening?

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!