Uncategorized

Amazon-smarttelefon kunne ankomme i juni med 3D

Amazon har klart å holde seg på toppen av spillet i det siste, siden det ikke bare er en enorm global e-handelsplattform, men også en meget god produktprodusent som startet med Kindle, forbedret standarden med Kindle Fire HDX og imponert over Kinfle Fire TV, men hva annet?

Sjansene for at de vil produsere eller i det minste distribuere en smarttelefon som sin egen er mange, som hvis bekreftet vil tillate dem å være til stede i flertallet av de mest etterspurte segmentene blant forbrukerne. Spørsmålet vi må stille oss er Ville vi kjøpt en Amazon-mobil?

Amazon-boksenAmazon-emballasje

En av kildene som har behandlet temaet Amazon-smarttelefon Det er Wall Street Journal, de som ikke nøyer seg med å avduke denne nyheten inkluderer det faktum at denne enheten ville være i stand til å vise 3D-bilder som om de var hologrammer. Denne informasjonen er viktig fordi brukere ikke trenger briller for å se alle tre dimensjoner.

Denne funksjonen ble angivelig oppnådd ved bruk av retina tracking technology i fire kameraer og sensorer plassert foran enheten. Inntil nå Det er ikke gitt ytterligere data på Amazon-smarttelefonen, bare for at den skulle vises i juni 2014..

Selv om kunngjøringen om Amazon-mobilen skulle vises i juni, ville den ikke være i salg før i september måned, som det fremdeles er lang tid igjen (og hvor vi helt sikkert vil vite om Galaxy Note 4 og iPhone 6). Ideen om å lage sin egen smarttelefon er forførende, både for dem kommersielt og for brukere som stoler på produktene og tjenestene sine, selv om det kan høres for avansert ut hvis du har 3D-evne uten briller.

Så langt har ingen selskaper med hell implementert 3D-teknologi i utstyret deres, og uten å gå videre, har alle unngått det i presentasjonen av de siste utgavene sine, uten unntak. Kan det være at det ikke har noe mobilverktøy?

De færreste bruker mobiltelefonene sine for å se på film, og derfor, mindre enn de som foretrekker å gjøre det i 3D, ser det derfor ut til at vanskeligheten har vært etterspurt fra brukere og mangel på innholdstilbud … Kan det være at Amazon forbereder en lansering av nye applikasjoner eller 3D-tjenester for mobiler?

Gjerne en av fordelene som den nye ville ha Amazon 3D-smarttelefon Det ville være å ha en egen virtuell butikk hvor du kan få mobilt 3D-innhold som Instant Video. Hva tror du?

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK