Amazon vil gi ut sin egen Android-konsoll

I noen tid nå har ryktet blitt hørt høyt om at Amazon ville utvikle en Android-konsoll, en som vil tillate plattformens titler å bli spilt, og sikkert noe annet. Nå takket være den siste mottatte informasjonen, innser vi at konsollen er nærmere enn vi forestilte oss, og at 2014 er den valgte lanseringsdatoen.

Kindle Fire, fra Amazon.

Amazons fantastiske Android-konsoll ville ikke bare ha som mål å bringe titler til skjermen på TV-ene våre, men også tilby en ny innholdserfaring relatert til filmer, TV-serier, musikk, blant andre.

Når vi ser tilbake, husker vi at Amazon også sa at den jobbet med et prosjekt der det, etter den personlige oppfatning, det de hadde gjort så langt ble revolusjonert, noe som var større enn Kindle selv … nå spør vi oss selv, er denne konsollen fra Hva snakket de om? Alle dataene indikerer at dette var tilfelle.

For øyeblikket har det blitt sagt at utseendet til konsollen er veldig likt det PlayStation One (den minste utgaven) var, liten og med avrundede kanter, selv om det forventes at designet kan endres før lansering.

Amazon søker å redusere salget av PS4 og Xbox One

Tittelen høres kanskje overdrevet ut, men hvis vi analyserer den litt er det ikke så mye. Grunnen til at vi sier det, er fordi mange bruker mer tid på å spille på mobiltelefonene sine enn på konsollene de har hjemme, nettopp fordi det er lettere på grunn av en midlertidig sak, og på den annen side muligheten for å se serier, Filmer, musikk og annet innhold gjør også det å kjøpe en attraktiv … spesielt hvis det koster mindre enn $ 300.

Initiativer som dette har vi allerede sett, og har vært en fullstendig fiasko. Det tydeligste eksemplet finnes i den velkjente «Ouya», som ikke hadde noen mulighet til å komme seg til brukernes stue … ikke engang til strykerom eller bad.

Vi tror det er et risikabelt alternativ, at det ville være bedre å samarbeide med Nintendo og tilby dem alt for å kutte tap og gi Wii U deres liv (spøk), men vi tror også at hvis de retter seg mot et veldig spesifikt markedssegment og leverer et nivå Fra medlemskap til de mest kjente produktene kan ting gå bra – ikke på grunn av spillene, men på grunn av servicepakken.

Foreløpig kan vi bare vente med å se hva som skjer, hvis produktet faller i søppeldunken eller brukerne forbedrer fordelene og kvalitetene.