Analyse av Android 4.3 på en Samsung Galaxy S3 etter en måneds bruk

Rett etter at Samsung ga ut den nye Android-firmware for noen av flaggskipstelefonene sine på markedet, viste det seg snart at programvaren inneholdt noen alvorlige problemer på grunn av den “korte tiden” det hadde tatt før Samsung oppdaterte til den versjonen av Android. I mange tilfeller har den som oppdaterte på det tidspunktet nådd det punktet at de har sittet igjen med en ubrukelig smarttelefon. Nå kan vi gjøre en rask, liten analyse av hvordan denne oppdateringen har gått i Samsung Galaxy S3 etter en måneds bruk.

Rett etter at Samsung fortsatte oppdateringen til Android 4.3 Jelly Bean for han Samsung Galaxy S3, med litt frykt, lastet vi ned og installerte den nye programvaren i vår versjon GT-9300i.

For det første så det ut til at batterilevetiden ville være mindre enn før, men siden ser det ut til at ting har blitt bedre med tanke på autonomi etter at flere ladesykluser har gått og etter å ha brukt det slik vi brukte det med versjonen forrige Android.

Noe av det beste som har kommet med denne Android-oppdateringen kl Samsung Galaxy S3 er at det ikke er behov for å skifte tastatur hver gang mobiltelefonen ble startet på nytt. Med tidligere versjoner hver gang vi startet på nytt Samsung Galaxy S3 Standardtastaturet til Samsung var aktivt igjen, og måtte bytte det igjen til det alternative tastaturet som vi hadde, for eksempel Swiftkey eller Swype.

Noen ganger var det litt etterslep når du trykket på startknappen for å gå tilbake til hovedbordet, men det er bare en liten forsinkelse og ingenting i forhold til den nesten fryser man har opplevd med feil versjon av oppdateringen.

Enheten føles andre ganger litt raskere, spesielt når du blar gjennom skjermbilder eller åpner noen apper. Nå som oppdateringen er utgitt for de fleste brukere, kan vi se frem til å motta oppdateringen kl Android 4.4 KitKat for han Samsung Galaxy S3 de kommende månedene, og forhåpentligvis har vi ikke de samme problemene som mange brukere har vært opptatt av de siste månedene.

Og du, har du oppdatert din Samsung Galaxy S3 til Android 4.3 Jelly Bean? Hva er din opplevelse? Er det bedre enn før? Vi ønsker at du forteller oss om opplevelsen din.