Analytikeren husker Steve Jobs ‘ord: Apples beste dager er ennå ikke kommet

Forrige onsdag holdt Topeka Capital Market-analytiker Brian White en tale for å oppmuntre humørene til Apple-investorer og husket ordene fra Steve Jobs der han sa at det beste for øyeblikk er ennå fremover.

Det negative følelsen rundt Apples aksjer har nådd et episk nivå som vi ikke har sett den siste tiden, og allikevel tror vi at selskapet har den beste katalogen over produkter, det har aldri vært sterkere før.White sa på et tidspunkt i talen sin.

Brian White forsikrer at nederlagsmeldinger om Apple er overdrevne og mener at Apple har en stor fremtid foran seg

Analytikeren forklarte at produksjonsreduksjonsordrene for iPhone 5 skyldes at selskapet tidligere krevde en for stor mengde materialer for å unngå å gå tom for dem i tider med høy etterspørsel etter terminalen. Disse overdrevne innledende bestillinger ble gjort nøyaktig for å begrense mangelen på enhetsenheter mest mulig.

Shaw Wu, en annen analytiker, gjorde en lignende observasjon og sa at kommentarene til reduksjonen i ordrer til Apples leverandører skyldes at selskapet har strømlinjeformet forsyningskjeden, som krever færre enheter enn de som kreves. tidligere nødvendig i Cupertino.

I følge de siste dataene fra forskningsfirmaet ChangeWave er antallet personer som har interesse av å kjøpe en iPhone 5 i løpet av de neste 90 dagene og interesser i selve enheten, høyere sammenlignet med toppen av iPhone 4S den gangen.

Analytikeren nevnte også to områder som kunne gjøre øke Apples inntekter ytterligere. På den ene siden ville det være en mulig avtale med selskapet China Mobile, den største telefonoperatøren i verden, siden begge selskaper i noen tid har forhandlet og antydet en eller annen pakt. Til og med Tim Cook har reist til Kina for å møte lederne for den kinesiske operatøren.

Det andre området der Apple kan være i ferd med å gi klokken er i en av TV-en. Han har snakket om dette i lang tid og når som helst Apple kunne avsløre sine fremtidsplaner for TV ved å lansere en TV eller kanskje et mye bedre AppleTV enn vi hittil vet.

Mange analytikere er enige om at Apple forbereder seg på å gjøre spranget inn i TV-verdenen, selv om spørsmålet er når? Ifølge White kunne selskapet som gjenoppfant mobiltelefonen og gjorde nettbrett populært, forvandle TV-markedet, et marked med et potensial på rundt 400 milliarder dollar.

Det er ikke første gang ryktene blir hørt om at Apple er i det siste, men vil det være sant?

Del denne artikkelen med vennene dine på Facebook, Google+ og Twitter med knappene du finner i begynnelsen av den. Takk skal du ha!

Spor | iDonwloadblog