contadores Skip to content

Andre beta for iOS 10.3.2 utviklere nå tilgjengelig

iOS 10.3.2 beta

I disse dager forblir hele Apple-samfunnet i nesten fullstendig stillhet, som om man forbereder seg på stormen som kommer etter roen. Og er at ryktene om a kommende presentasjon av ny maskinvare ved åpningen av Apple Park De høres fortsatt veldig sterke ut, til tross for kunngjøringen i mars om erstatning av iPad Air 2, en enhet som ikke bringer noe nytt til markedet annet enn en liten intern renovering av forgjengeren.

Det kan interessere deg | Den nye Apple iPad er lysere, kraftigere og … billigere enn noen gang!

Og selvfølgelig, vi har WWDC, begivenheten der vi kan oppdage alle nyhetene om at de neste versjonene av Apples operativsystemer De vil ta med enhetene sine, som det er i underkant av to måneder igjen. Imidlertid vil ikke bare vi kunne vite hva som kommer til iOS på denne konferansen, men vi kan også få en idé takket være versjonene i utvikling som selskapet publiserer fra tid til annen. Versjoner som den som kom for noen timer siden på selskapets servere.

Registrerte utviklere har allerede tilgang til den andre betaen av iOS 10.3.2

iOS 10.3.2 beta

Etter nesten to uker fra den første samlingen, utviklere kan nå laste ned den andre beta-versjonen av iOS 10.3.2. Denne nye versjonen skal bare være en oppdatering av feilretting I henhold til nummereringen som er tildelt, kan den i alle fall inkludere forberedelser til fremtidige versjoner, som vi vil være årvåken med hvis noen overraskelse blir oppdaget i koden til det samme.

I slekt | 3 grunner til ikke å installere iOS 10.3.2 beta

Som jeg sa i begynnelsen, vi er i en litt kald tid når det gjelder nyheter av Cupertino-selskapet, som ser ut til å forbli fokusert på å åpne sitt nye hovedkvarter. Men det er ikke nødvendig å fortvile, Apple har forberedt flere bombeangrep for i år, de leter rett og slett etter rett tid.

Kilde | MacRumors