Andre generasjons iPad Mini: nye lekkede bilder

Ryktene er en sum og fortsetter med angående iPhone-verdenen, og sannheten er at vi synes det er vanskelig å skille de som vil være sanne fra de som ikke gjør det, spesielt siden Apple-arrangementet praktisk talt er rett rundt hjørnet for å bekrefte at det vil være neste 10. september, kommer de nye lekkasjene nesten alltid ledsaget av bilder som disse der det er vanskelig å ikke si at dette kan være den mest sannsynlige andregenerasjons iPad Mini.

Fra nettstedet som bildene er filtrert fra, Sonny Dickson, ser det imidlertid ut som om det ikke er noen informasjon utover grafen, så de resterende spørsmålene er ganske viktige. Selvfølgelig, hvis vi legger til fotografiene ryktene som vi har sett så langt, så har vi selvfølgelig at skjermen til den nye iPad Mini vil være med Retina Display-teknologi, og at den ikke ville bli lansert i September iPhone-arrangement, noe som er vanlig i eplet, men vi må vente til fjerde kvartal for å se det i aksjon.

Til slutt skal det bemerkes at som du ser på bildet, ser det ut til at 3G- og WiFi-versjonen vil være tilgjengelig, selv om vi antar at varianten bare vil forbli wifi til en lavere pris. Også fra ryktene som øker denne uken, finner vi ut at denne nye iPad Mini ville ankomme samtidig som femte generasjon iPad. Så når vi ser på iPhone 5s, vil vi fortsatt ha mye å gjøre med rykter, for det som følger i nettbrettverdenen vil gi mye av seg selv.