Android 10: offisiell utgivelsesdato bekreftet

Google forblir i verdenstoppen blant selskaper takket være Android og kontinuerlige fornyelser. Det store G-operativsystemet vises for verden som det mest brukte i dag, med millioner av brukere over hele verden, profiler som etterspør stadige oppdateringer som kommer i form av nye funksjonaliteter. Men denne gangen snakker vi ikke om programvarenyheter, men om offisiell utgivelsesdato for den nylig omdøpte Android 10.

Vi regnet allerede for noen dager siden at Google hadde lagt til side navnene på desserter for å satse på en mye enklere ny nomenklatur med nummer 10 som den virkelige hovedpersonen. Alt blir mye mer forenklet, og de slående fargene gir plass til mer avslappede nyanser som gir en viss premiumluft. Vel, vi vet allerede nøyaktig når den offisielle lanseringen av Android 10 Ikke gå glipp av det!

Android 10 kommer offisielt 3. september

Av erfaring er den offisielle utgivelsesdatoen for nye versjoner av Android alltid ukjent. Lekkasjene er vanligvis begrunnet med noen marginer, men i virkeligheten er det ukjent når Google vil overraske alle med de nye oppdateringene. I denne anledningen ser det ut til at den eksakte dagen Android 10 skal nå første Google Pixel. I det minste bekrefter de det fra PhoneArena daterer lanseringen for neste dag 3. september.

Android 10 kan lanseres i løpet av en uke, og mange er brukerne som allerede venter på den offisielle versjonen av operativsystemet på mobilen. Lekkasjene var raske, og Googles egen støtte har bekreftet denne datoen til brukerne selv. Husk at den nye versjonen av Android som vanlig kommer først til Pixel 3, Pixel 2 og Pixel ved å bosette seg som de eneste Google-terminalene. Fra dette øyeblikk kan vi selvfølgelig vite alle detaljene i den nyeste versjonen av operativsystemet som vil nå andre enheter i løpet av ukene.

Android 10

For øyeblikket er det ikke kjent flere detaljer om en originalversjon som kan redigeres av merkene fra neste gang 3. september. Det mest normale er at merkevarer som Nokia og Android One-programmet er blant de første merkene som har Android 10. Selv om det ikke kan utelukkes at den nye Mate 30 kommer med den nye versjonen installert inne. Vi får se hva som skjer.

Kilde | PhoneArena