Android 4.4 KitKat for HTC One er på vei

Android 4.4 KitKat for HTC One er på vei

HTC Usa har kunngjort via en twitter at den allerede har sendt versjonen av Android 4.4. KitKat tilpasset din HTC One Google Edition til Google slik at den, som vil stå for distribusjonen av versjonen via OTA, tar seg av den.

Vi kunngjorde allerede at HTC One Google Edition ville være en av de første terminalene å ha Android 4.4. Kit Kat utenfor bane Google, det vil si utover Nexus og den nye Motorola, og det ser ut til at denne prognosen kommer til å bli oppfylt fordi alt fra dette øyeblikket avhenger av Google.

Android 4.4 KitKat for HTC One er på vei

Tiden Google tar å slippe den nye versjonen Android 4.4 KitKat for han HTC One Google Edition Det er allerede en egen beslutning der produsenten allerede har gjort jobben sin. Det som er klart er at når det gjelder HTC One Google Edition datoene blir oppfylt da samme produsent kunngjorde at terminalen ville ha Android 4.4 KitKat før slutten av november og slik blir det.

Det som også virker klart, er at oppdateringen av HTC One normalt med Sense 5.5 vil det ta litt lengre tid å komme frem, selv om det også vil oppfylle prognosene som ble kunngjort på det tidspunktet den sa at denne modellen vil ta 90 dager å få oppdateringen