Android 4.4 KitKat kunne nå LG G2 før årets slutt

Android 4.4 KitKat kunne nå LG G2 før årets slutt

Det ser ut til at det ifølge lekkasjer fra den franske operatøren SFR LG planlegger å oppdatere det koreanske flaggskipet før utgangen av året. Og det er at dette har all logikken hvis vi tror at LG G2 er grunnlaget for den nye Nexus 5 fra Google, at maskinvaren er praktisk talt den samme og at LG har jobbet side om side med Google i lang tid, og dette kunne ha gjort det lettere Test med Android 4.4 KitKat på forhånd av andre produsenter.

Informasjonen kommer fra oppdateringsplanene som er lekket fra den franske operatøren SFR, som det kan sees på vedlagte bilde, selv om dette ser ut til å være midlertidig og kan endres, så lekkasjen på oppdateringen av LG G2 til Android 4.4 KitKat bør tas som sådan, som et rykte, selv om det godt kan være sant.

Android 4.4 KitKat kunne nå LG G2 før årets slutt

Det som er sant, er at produsentene generelt og Samsung og LG i det minste med topp-of-the-range-terminaler ser ut til å ha lagt godt merke til at god ettersalgstjeneste med oppdateringer til terminalene deres er den mest stabile måten å vinne forbrukeren.