Android 4.4 KitKat Launcher når ikke Nexus 7 eller Nexus 10

Android 4.4 KitKat Launcher når ikke Nexus 7 eller Nexus 10

Som vi allerede har fortalt deg i morges, i dag er dagen valgt av Google å starte oppdateringen til Android 4.4 KitKat for Nexus 7 (de to versjonene, 2012 og 2013) og Nexus 10 lite igjen, ifølge Googles egne ord, for lanseringen av Nexus 4.

Som du ser på bildet, har oppdateringen begynt å komme. Nyhetene som bør være gode nyheter for eiere av Googles Nexus-terminaler, etterlater oss imidlertid en bittersøt smak. Fra det du ser starteren på Android 4.4 KitKat har ikke blitt inkludert i denne oppdateringen, og gjenstår foreløpig utelukkende for Nexus 5.

Det er det launcher som vi kommer til å finne i Nexus 7 og Nexus 10 Det vil være det samme som vi så langt har sett på disse enhetene uten nyhetene om det nye launcher komme til disse. Dette er spesielt alvorlig i tilfelle Nexus 7 som er en enhet som ikke en gang har vært på markedet på 6 måneder.

Google forberedte seg på å gi ut en versjon av operativsystemet som ville avslutte den eksisterende fragmenteringen i systemet, for dette har den gjort store anstrengelser, alltid i følge dem, ved at den nye versjonen av operativsystemet kunne kjøres på lavendelsesenheter (med bare 512 MB RAM), men vi står nå overfor den første fragmenteringen som oppstår på Nexus-enheter som offisielt støttes av Google.

Vi vet ikke nå om Googles idé er å tilby launcher av Android 4.4 KitKat, som foreløpig utelukkende er på Nexus 5, på Google Play, slik at den som vil kan bruke den, men dette begynner selvfølgelig å bli en dårlig Google-policy fra vårt synspunkt.

Vi anser det allerede som en feil å ikke støtte Galaxy Nexus og la den være uten en offisiell oppdatering av Android 4.4 KitKat å være en telefon som fullt ut er i stand til fritt å utføre nevnte operativsystem. Men det er at hvis sistnevnte på bæreraketten blir bekreftet, tror vi at det er en enda mer alvorlig feil enn den forrige. Dette fortjener en veldig “klar” forklaring fra Google fordi hvis dette er tilfelle, forsvinner fordelene ved å ha en Google Nexus-terminal over natten, og dette kan få mange til å tenke nytt om anskaffelsen av en Nexus-terminal. eller til og med anskaffelse av en Android-terminal.

Hva tror du?