Android 5.0 Lollipop kommer til Moto X 2014

Til tross for at det ser ut til at Android 5.1 Lollipop vil bli utgitt så snart i februar, er det mange terminaler som ikke har mottatt den forrige versjonen. Vel, et veldig kompetent firma innen oppdateringer som Motorola gir oss gode nyheter siden Android 5.0 Lollipop ankommer Moto X 2014 i Spania.

Motorola Moto X fra 2014 var en terminal med noen feil, men som mange beskrev som den sanne Nexus fra 2014, etter skuffelsen fra Google Nexus 6. Den kan skilte med en nesten ren versjon av Android, så det er normalt at oppdateringen til Android 5.0 Lollipp var rask. Vi vet selvfølgelig ikke om du vil motta versjoner 5.0.1 eller 5.0.2, som er nødvendige for å eliminere noen av feilene i den originale programvaren.

Det er selvfølgelig gode nyheter Android 5.0 Lollipop kommer til Moto X 2014, fordi det gir mange forbedringer: et nytt visuelt aspekt, mer avanserte varslinger, optimaliseringer for å spare batteri … Selv om sannheten er, har jeg lagt merke til et tap av generell flyt av systemet som jeg bare kan ønske at Google løser så snart som mulig.

Bilde - Android 5.0 Lollipop kommer til Moto X 2014

De som håper at Android 5.0 Lollipop når sin Moto X 2014 de må bare ha litt tålmodighet, siden de spanske modellene ser OTA-oppdateringsvarslene. Når du ankommer terminalen, er prosessen ganske rask og enkel.

Hva synes du om Android 5.0 Lollipop på Motorola Moto X (2014)? Er det det du trenger, eller synes du ikke det er en veldig viktig oppdatering?