Android Auto estrena interfaz y empieza a estar disponible para todos

Android Auto-oppdateringer med UI-endringer

Android er et veldig allsidig operativsystem. Mange ganger ender vi opp med å tenke at vi bare har det på smarttelefoner, men langt fra det, og det finnes versjoner for smartwacthes, TV-apparater og biler. Denne siste versjonen Det heter Android Auto, og det kommer standard på noen nye biler. I dag har vi sett hvordan Google har kunngjort endringer i dette operativsystemet til våre biler, endringer som vil gjøre måten å bruke det veldig annerledes på.

Hvis bilen din ikke har en skjerm som er kompatibel med Android Auto, kan du alltid bruke mobilapplikasjonen sin Vi vet ikke ennå om estetiske endringer også vil komme til denne appen. For det første vil vi ikke se disse estetiske endringene i bilene våre før på slutten av sommeren, ettersom Google selv har kommunisert og de vil komme automatisk, og vi trenger ikke å installere noe manuelt.

Android Auto: Google Maps, multimedia og meldinger Android Auto: Google Maps, multimedia og meldinger

Android Auto blir mer tilgjengelig bak rattet

Til nå hadde Android Auto et grensesnitt designet for å brukes mens du kjører, et enkelt grensesnitt som noen ganger var kjedelig. For eksempel, hvis vi er på skjermen til nettleseren vår og ønsker å endre sangen som spilte i bakgrunnen, må vi bytte til spillerens skjerm for å gjøre det, og forlate kartet på denne måten. Med den nye oppdateringen vil ikke dette skje og det er at i den nedre linjen på skjermen vises en liten spiller som lar deg kontrollere musikken uten å forlate navigasjonssystemet vårt.

Jeg vet ikke

Det samme skjer med anrop og andre varsler, som vil slutte å være irriterende når du ser på kartet. Som vi kan se, fokuserer oppdateringen mye på å gi mer synlighet til nettleserkartet, noe logisk når du bruker Android Auto, siden resten av funksjonene er sekundære. Google sørger også for det fargepaletten er blitt omgjort for å gjøre den mer behagelig å bruke.

En annen av de store endringene som vi vil se i Android Auto, er optimaliseringen for store skjermer, siden ikke alle biler har samme skjermstørrelse eller -forhold. Av denne grunn biler med bredere skjermer, de vil kunne se forskjellige indikasjoner på navigatøren uten å miste utsikten over kartet, som vist i videoen publisert av Google. Alle endringene som vi vil se i Android Auto, er blitt bestemt til å redde oss berører for å kontrollere systemet og få oss til å fokusere mer på veien.

Kilde | Google-blogg