Android avtar i Spania mens Windows Phone går opp

Android begynner å falle i landet vårt. Googles operativsystem som leder langt har allerede nådd maksimalt salg. På sin side begynner Windows Phone å vokse nærmere iOS.

Han 88% av smarttelefoner i vårt land har Android som et operativsystem. Et faktum som etterlater ham som leder med en forskjell, men at han det siste året har tapt noen få poeng. Android synker 4% fra den 92% markedsandelen den hadde i første kvartal 2013.

Den som har utnyttet mest i høst har vært overraskende Windows telefon. Microsofts mobile operativsystem ser ikke ut til å gå bra i Spania, men det er endelig å oppnå positive resultater. Har for øyeblikket 4,7% av salget, 3,9% mer enn i fjor.

I forhold til dette iOS har vokst, men står på 6,3% som snart kan overgås av Windows Phone. Apples system vokser 1,8% fra i fjor.

BlackBerry fortsetter i negative tall og ville allerede ha mistet alt salg. I det minste ifølge Kantar, som har utført studien, er de under 1% den hadde tidlig i 2013.

Bilde - Android avtar i Spania når Windows Phone går opp

Vi ser ikke ut som Europa

Disse dataene er i kontrast til Europas. I andre europeiske land fortsetter Android å vokse til de når 68,9% av gjennomsnittlig andel. Selvfølgelig er det mest sannsynlige at det i vårt land har nådd toppen og ikke kan fortsette å vokse.

I stedet, iOS har begynt å falle inntil de nådde 19% av markedsandelen i Europa, en prosentandel i alle fall veldig forskjellig fra spansk.

For hans del, Windows Phone får stadig positive resultater, mer enn i Spania. I Europa har den allerede en markedsandel på 9,7%, så 1 av 10 smarttelefoner leveres med Microsoft-seglet.

BlackBerry fortsetter som forventet å falle håpløst. I Europa når den 1,6% av markedsandelen, et tall som synker dramatisk.

Via: ADSLzone

Tabla de contenidos