Android L får 36% mer batteri

Vi klager alltid over lav batterilevetid i terminalene våre, men dette kan utbedres med den nye versjonen av Android, selvfølgelig snakker jeg om Android L, hvorav vi allerede har vist deg flere interessante funksjoner.

I Google I / O gjorde selskapet en viktig omtale av Volta-prosjektet sitt, som er i stand til reduser tiden enheten bruker på oppgaver vedlikehold som rengjøring eller poster i bakgrunnen.

Bilde - Android L får 36% mer batteri

Google kommer til å presentere et optimalisert operativsystem for applikasjonene sine, i tillegg til at utviklere tilpasser dem så langt det er mulig. Alt dette kan bety opptil 36% batteribesparelser, så det kan vare oss en dag og bruke den mye.

I tillegg til denne nyheten, har Mountain View også integrert en batterisparingsmodus som deaktiverer tjenestene som vi ikke trenger når terminalen har en minimal belastning.

Sikkert mer enn en gang har du vurdert å endre runtime fra Dalvik til ART eller omvendt, for nå har du ingen unnskyldning fordi dette nye operativsystemet kommer til å bli en betydelig forbedring av den nye ART-kjøretiden, som vil være mer effektiv og gi høyere ytelse.

Vi tar hensyn til dette basert på analysene som gjøres i dag med Android L, som bare er en betaså vi kan gjøre oss klare til fremtidige forbedringer som anslås å være enda mer fullstendige.

Hva synes du om den nye Android-innsatsen? Vil du oppgradere?