Android Lollipop kommer til Xiaomi-smarttelefoner

Litt etter litt gjør Xiaomi, nå kjent som Mi, en viktig nisje i smarttelefonmarkedet. I dag har vi visst det Android Lollipop kommer til Xiaomi-smarttelefoner, slik at det snart ser ut til at brukerne av disse terminalene vil kunne glede seg over den nyeste versjonen av Android.

Det er veldig gode nyheter for de brukerne som har valgt å anskaffe en terminal Xiaomi som skiller seg ut for å tilby en smarttelefon med tekniske tekniske egenskaper til en meget konkurransedyktig pris, noe som har ført til at den er en av de viktigste smarttelefonselgerne.

Android Lollipop for alle terminaler

Med tanke på det ovennevnte, fortsetter den gode nyheten rundt Xiaomi. Hugo Barra, nå ansvarlig for Xiaomi, har kunngjort det De jobber for å få deg til terminalene så snart som mulig.

Android Lollipop vil nå alle terminalerDet vil si at inngangsnivåene går gjennom mellomtonen til de når high-end-familien. I tillegg er det gitt en litt spesifikk dato, men det kan gi oss en ide: første kvartal 2015.

I de tre første månedene av 2015 er terminaler som Mi 3, Mi4, Redmi Note og mer kan du glede deg over Android 5.0 Lollipop som operativsystem. Selv om det ser ut til at smarttelefoner i mellomtoner vil måtte vente litt lenger.

Planer med Android One

Å dra nytte av de siste nyhetene fra Android OneHugo Barra har også kunngjort at de ønsker å være en del av prosjektet, og det er veldig mulig at de i en ikke så fjern fremtid vil lansere en terminal med Android One.

Hva tror du om at terminaler som Mi 3 og andre kan utstyre Android Lollipop? Har du noen av disse terminalene?