contadores Skip to content

Android-nettbrett fortsetter å stjele markedsandeler fra Apple iPad

Veksten i salget av Android-nettbrett er fantastisk

Nettbrett dukker opp som revolusjonen i det 21. århundre, i det minste for øyeblikket, siden vi i takt med at teknologien går fremover ikke kan forestille oss hva som vil skje på slutten av århundret, og det er mest sannsynlig at de som kommer hallusinerer så mye som besteforeldrene våre gjør med nåværende oppfinnelser.

Innenfor denne revolusjonen av nettbrett det er en modell som har avgjørende påvirket utviklingen, dette er selvfølgelig iPad. Tilbake i 2010 presenterte Steve Jobs en veldig liten datamaskin som bare var en skjerm, og på toppen av den var berøring. Fra det øyeblikket ville tablettene aldri bli de samme igjen.

Det er sant, det Android og produsentene som har akseptert dette operativsystemet har hjulpet standardiseringen og diffusjon til nivåene vi vet så langt, siden ikke alle kan eller rett og slett ikke ønsker å bruke 500 euro på en iPad.

apple-ipad-Shipping

I denne forstand, low-end nettbrett har innledet tiden etter pc og spesielt revolusjonen innen innholdsvisning og nettlesing. Alt dette har påvirket at mange medier og online sider har flere besøk fra mobile enheter, for eksempel nettbrett, enn fra datamaskiner.

Og er det, enten vi vil eller ikke, ganske enkelt det siste året 2013 er det sendt ut hele 195 millioner tabletter, som representerer en stor økning sammenlignet med året før der bare 116 millioner ble sendt. Som sagt, god skyld for dette er Android-nettbrettene som representerer 61,9% av alle forsendelser.

Nettbrett-rangering-Sistema

I motsetning til hva Gartners analyse sa, ville iPad solgt noen millioner mer enn de 70,4 millioner enhetene de opprinnelig hadde kommentert. Gjennomgang av tallene gitt av Apple, som er regulert av USA, 74,8 millioner iPads, iPad Air og iPad Mini ville blitt solgt.

Apple er fortsatt det merket som selger mest

Vi kunne tro at de nesten 4 millioner usynlige iPadene er en bagatell, men hvis vi skalerer dette tallet med analysedataene, vil vi se at at antall nettbrett som ikke er talt, er det samme som Microsoft har klart å plassere gjennom året 2013.

Selv om, iPad har en ikke ubetydelig 36% av den globale markedsandelen på nettbrett når det gjelder operativsystemer. Hvis vi ser på rangeringen ifølge produsentene, vinner Apple igjen et år til, med mer enn 17 poeng med fordel over Samsung. Det sørkoreanske selskapet står for 19,1% av nettbrettomsetningen.

Tabelt-Ranking-Marcas

Det kan virke lite, men er det Veksten av Samsungs virksomhet når det gjelder nettbrett i år har vært 336%, en skikkelig tosk, uansett hvor du ser på den. Og det ser ut til at den aggressive salgspolitikken til selskapet lønner seg, og sannsynligvis neste år vil det kunne overgå Apple også i disse dataene.

Fremtiden for denne sektoren er basert på ordene fra Gartner analysedirektør, som som samlet av kolleger hos Apple Insider uttaler at “Android-nettbrett begynner å tilby gode spesifikasjoner til tross for at de har redusert pris” Prisen kommer selvfølgelig til å være grunnleggende for i år.

Vil iPad fortsette å være kongen av nettbrett, eller vil de klare å ta fra seg stillingen?