contadores Saltar al contenido

Android Not Yet Fit for bruk av iMessage

Meldinger er en egen Apple-app som gleder brukerne sine. Som du allerede vet – fordi det har vært i markedet i flere år – tillater det kommunikasjon med andre Apple-brukere uavhengig av type enhet, identifiserer seg gjennom ID-ene deres, så vel som overføring av videoer, bilder og nå store forbedringer som klistremerker, gifs, musikk, apper, og til og med håndskrevne meldinger. Alt dette gratis, uten begrensning av kapasitet og via Wi-Fi. En ekte perle hvis eneste forbedring i dag er å kunne bruke den med brukere av andre operativsystemer som Android.

Vel, det viser seg at Apple er i alt og allerede har tenkt på det. Det er til og med implementeringer som beviser det. Presentasjonen var faktisk forutsett i forrige WWDC. Til vår skam, Oppdateringen med åpning til Android skjedde endelig ikke av forskjellige grunner. Den første av dem som har et produkt som Meldinger eller iMessage på iOS er en differensiering fra konkurransen og det hjelper salg. Populariteten til innfødte apper som iMessage eller FaceTime er slik at det er ganske vanlig å se bruken av dem på TV, noe som gjør åpenlyst effektiv subliminell reklame.

automatisk-slette-meldinger-imessage-2

Det kan interessere deg | Hvordan iOS 10 usynlige meldinger fungerer

Det kan imidlertid ikke utelukkes Før eller senere ender iMessage opp med å åpne for Android, mer enn noe på grunn av inntektsgenerasjonen som introduksjonen av appen i det globale markedet vil bety og at Android-brukere kunne skaffe seg. Gjennom historien har utformingen av Android-grensesnittet fått forskjellige design, fra noen mistenkelig lik iOS til andre helt forskjellige, ved å bruke Google-språk. Derfor kan overgangen fra iMessage til Android oppleves på en veldig intuitiv måte ved å tilpasse bildet av iOS eller en revolusjon kan skje.

At Apple har designet prosjekter om emnet antyder at dette kan skje i ikke så fjern fremtidSelv om den allerede distribuerer tre av sine egne apper på Google Play – Android-appmarkedet – er den mest fremtredende av dem Apple Music, som Tim Cook mener tjener som en koloniserer av markeder og stabilitet i andre operativsystemer.

Det kan interessere deg | Apple Messages-appen er ikke så privat som vi trodde

Hvordan vil du se overføringen av iMessage til Android eller Windows? Vil du bruke den med kontaktene dine? Fortell oss din mening under teksten