Angry Birds 2 iPad lanseres 30. juli

Gjennom de siste dagene har vi i tilbudene om apper og spill sett at Angry Birds Space og andre lignende titler var gratis i en begrenset periode i App Store. Kanskje denne kampanjen er blitt utført i anledning det neste og overhengende Angry Birds 2 utgitt på iPhone og iPad fra Apple.

Det er riktig kjære venner, Rovio har offisielt kunngjort lanseringen av de forventede Angry Birds 2 for 30. juli.

Angry Birds 2

Angry Birds, den mest anerkjente sagaen i App Store

Langt over sagaer som Infinity Blade, Modern Combat eller til og med Candy Crash (som følges tett) ble Angry Birds et sant fenomen på både iOS og Android og andre mobile plattformer som Windows Phone.

Rovios gutter startet i desember 2009, i et lite studio, og for tiden har spillene nådd det skandaløse og nedslående tallet på opptil 3 milliarder nedlastinger i forskjellige app-butikker.

Ved å utnytte suksessen og berømmelsen har Rovio gitt ut spill, telepoder, utstoppede dyr, applikasjoner, leker, tegneserieserier … De jobber til og med med en film!

Angry er tilbake: Rovio kunngjør lanseringen av Angry Birds 2

Nå, og fra sin offisielle blogg, har Rovio informert spillerne om at de vil ha muligheten til å spille “moren til alle oppfølgere” Angry Birds 2 fra 30. juli.

Prisen er ikke spesifisert, men alt ser ut til å indikere at det kan være et gratis spill av freemium-typen: med kjøp i appen. Selv om dette bare er et rykte. Sannheten er at de fleste brukere gjerne betaler en pris på € 1,99 så lenge de aldri ser reklame eller kjøp i et gratis spill.

Fra det offisielle nettstedet til Angry Birds 2 kan vi registrere oss for å motta et varsel når spillet når App Store.

Angry Birds 2

Mer informasjon om denne spennende lanseringen for iPhone og iPad er ukjent, det har det bare blitt generalisert det vil være en verdensomspennende lansering og på hovedplattformene: iOS og Android.

For øyeblikket kan vi bare vente, men i mellomtiden inviterer vi deg til å prøve andre nye Rovio-titler som Angry Birds Stella, de overraskende Angry Birds Transformers eller den morsomme Angry Birds Fight! for iPhone og iPad.

Hva synes du om nyheten om lanseringen av Angry Birds 2 i iOS App Store? Vil du laste ned den til iPhone og iPad? Tror du at vi vil se mange nyheter i denne oppfølgeren? Se deg i kommentarene! Del denne nyheten med dine mest lekne venner. Takk skal du ha!