Uncategorized

Angry Birds AR: Isle of Pigs er ute nå, augmented reality er morsommere enn noen gang

Hvis det er et anerkjent spill i verden som er Angry Birds, uten tvil den gang var det en fullstendig revolusjon og det er et spill vi alle har spilt på et tidspunkt. Angry Birds AR: Isle of Pigs ble kunngjort for noen uker siden og har endelig kommet til App Store, og starter i dag kan hvem som helst laste ned den og spille utelukkende på sin iPhone eller iPad.

Rovios klassiske spill er dypt fornyet, og selv om basene forblir de samme, augmented reality gir deg et interessant ansiktsløft til et av de mest legendariske iOS-spillene. Du vil fortsatt måtte kaste fugler mot strukturer for å eliminere grønne griser, men nå kan du gjøre det i din egen stue i og i tre dimensjoner.

Hvordan spille Angry Birds AR: Isle of Pigs

Vi har allerede vært i stand til å teste det, og det nye Angry Birds-spillet bruker en utvidet virkelighet fra begynnelsen, og det beste av alt er at drift og anerkjennelse av miljøet er veldig enkelt og raskt. Vi har korte visuelle instruksjoner, men det er veldig enkelt å spille.

Vi kan gjøre det både på gulvet og på et bord, spillet gjenkjenner raskt hvor du kan plassere strukturen, og før du plasserer den, vil det vises en stor sirkel på skjermen på iPhone-en, hvis du vil spille der, må du bare berøre skjermen.

Angry Birds AR: Isle of Pigs er strukturert som alle de forrige, så hvis du spilte Angry Birds den gangen, vil det høres mye ut for deg. Vi har forskjellige skjermer som vi må gå gjennom med en score mellom en og tre stjerner. Imidlertid gjør 3D-mulighetene for dette spillet det mye mer interessant.

For å eliminere alle grisene, er fiendene av de klassiske Rovio-fuglene, vi kan bevege oss for å angripe fra en annen vinkel. Det vil si at ikke alltid en oppskytning fra normal posisjon vil være den som gjør mest skade, selv noen ganger vil det være viktig å flytte for å finne en bedre oppskyting.

via GIPHY

Er om en ny måte å spille på som briljant blander bruken av augmented reality med klassisk mekanikk som vi alle kjenner. Et ytterligere bevis på funksjonene til ARKit som ikke bare hjelper deg å prøve joggesko eller endre gulvet i huset ditt, den utvidede virkeligheten til å spille er stor som Pokémon GO allerede har vist.

Botón volver arriba

Annonseblokkering oppdaget

Du må fjerne AD BLOCKER for å fortsette å bruke nettstedet vårt TAKK