free estadisticas Saltar al contenido

Angry Birds HD for iPad Turns 3 og få en oppdatering

marzo 26, 2020

Rovio spiller sitt mytiske spill Angry Birds HD tre år siden lanseringen for iPad. Det er mulig at mange mennesker er lei av forbanna fugler, men sannheten er at de er en referanse, og denne gangen ønsket de å legge stor vekt på det første avdraget. Denne gangen er spillet oppdatert og gir plass til full kompatibilitet med den store skjermen på iPhone 5, litt mer langstrakt og gjennom hvilken vi ikke kunne glede oss over spillet i sin helhet. De har også lagt til nye nivåer og en ny fugl.

Angry Birds HD

Angry Birds HD mottar en oppdatering for iPad der Rovio har lagt til 15 nye nivåer med et helt bursdagstema hvor du finner kaker, lollipops og alle slags søtsaker der du må avslutte de onde små grisene.

I den nye bursdagsoppdateringen til Angry Birds HD du finner noen kaker som kan være farlige. Dynamite gjemmer seg i dem, og hvis du berører dem vil de få deg til å hoppe gjennom luften. Vær veldig forsiktig fordi ikke alt er som det ser ut.

I Angry Birds-klassikeren har Rovio også inkludert 15 flere nivåer i tillegg til bursdag. Denne gangen er temaet som det med Bad Piggies, og du vil finne grisene gjemt blant brikkene som brukes i spillet der de er hovedpersonene.

Den nye oppdateringen av Angry Birds HD inkluderer også en ny fugl som vi allerede vet. Pink Bird har allerede dukket opp i en av Angry Birds Seasons HD-oppdateringene. Hvis du ikke vet det ennå, vil du se kraften den har til å løfte ting gjennom luften.

Angry Birds HD for iPad var en suksess for Rovio, men det er normalt, vi kan ikke benekte at det er et av få spill som etter tre års bruk fortsetter å ha oppdateringer og fortsetter å legge til nivåer og fugler. Hvis du allerede har kjøpt spillet, kan du laste det ned på din iPad eller iPad Mini helt gratis. Vi må også legge til at det er nyheter om at filmen som vil ta disse fuglene til storskjerm allerede er datert og vil være i 2016. Filmen blir spilt inn i 3D og kommer til oss fra produsenten John Cohen.

Angry Birds HD GamePlay:

Del dette flotte iPad-spillet med vennene dine på de mest populære sosiale nettverkene med knappene du finner i begynnelsen av artikkelen. Tusen takk!