free estadisticas Saltar al contenido

Angry Birds Rio HD for iPad-oppdateringer med 24 nye nivåer

marzo 26, 2020

Angry Birds Rio HD for iPad mottar en ny oppdatering der det øker mulighetene med nye power-ups og 24 nye nivåer. Angry Birds Rio ble født fra animasjonsfilmen Rio, der Rovio-guttene slo seg sammen med 20th Century Fox og skapte dette spillundret hvor fuglene våre vil måtte redde sine jevnaldrende fra en ond kidnapping. Denne gangen vil den nye oppdateringen tillate deg å spille mange nye nivåer i tillegg til å ha nye power-ups, noen har aldri sett i noen avdrag av Angry Birds.

Angry Birds Rio HD

Angry Birds Rio HD for iPad bringer 24 nye nivåer lastet med sjokolade. Du vil ha muligheten til å spille 18 av dem når du tjener stjerner, og de andre 6 kan låses opp ved å spille med Mighty Eagle. Tjen nok fjær til å låse opp alle nivåer.

I denne nye oppdateringen har Rovio inkludert fire store power-ups, to av dem allerede kjent for alle Angry Birds-fans. Lasersiktet Slyngeomfang å sikte mye bedre og Superfrø slik at fuglene dine vokser og kan ødelegge alt.

Angry Birds Rio HD lagt til to nye enhancers: Samba Burst og TNT Drop. Med Samba Burst vil du bevege hele skjermen, og du kan skape en massiv ødeleggelse og med TNT Drop kan du sende en pakke med en veldig spesiell gave inni.

Enten du kjøper spillet for første gang akkurat nå eller oppdaterer versjonen du allerede har lastet ned vil du få 20 gratis power-ups for deg å bruke som du anser som best. I tillegg sørger Rovio for at hvis du besøker dem ofte vil du få mer helt gratis.

Vi etterlater deg Angry Birds Rio HD-video for iPad:

Angry Birds Rio HD er kanskje det minst berømte iPad-spillet som gutta fra Rovio har gitt ut, men fra iPadizate forsikrer vi deg om at det er veldig veldig gøy. Nivåene er veldig forskjellige fra hva du vanligvis ser i Angry Birds-spill og det gir friskhet til spillet.

Rovios gutter lar aldri et av spillene sine være i fred, og denne oppdateringen beviser det. Angry Birds Rio virket som et spill bestemt til å lukke, men 24 nye nivåer og de nye power-ups gjør det klart at det ikke er det. Har du spilt denne versjonen av Angry Bird? Har du oppdatert? Fortell oss hva du synes om den nye oppdateringen ved å legge igjen en kommentar litt lenger nede.

Del dette flotte iPad-spillet med vennene dine på de mest populære sosiale nettverkene med knappene du finner i begynnelsen av artikkelen. Tusen takk!