free estadisticas Saltar al contenido

Angry Birds Star Wars HD for iPad er oppdatert med 20 nye nivåer

marzo 26, 2020

Det store Angry Birds Star Wars HD for iPad mottar sin første oppdatering som inkluderer 20 nye nivåer fra den frosne planeten Hoth. En gruppe krigere har bosatt seg i en hemmelig base på den frosne planeten, men den onde Pig Vader har oppdaget dem og har sendt AT-AT-ene og Pigtroopers for å forhindre deres eksistens. Kan motstanden komme uskadd ut av dette nye angrepet? Heldigvis har Rovio lagt en ny fugl til troppen, vil de være i stand til å beseire den onde Darth Vader?

Angry Birds Star Wars HD iPad

Angry Birds Star Wars HD har lagt til 20 nivåer på planet Hoth slik at du kan fortsette å glede deg over den nyeste avbetalingen. Den nye planeten er helt frossen men ikke bli motløs, snøen vil være minst bekymringsfull for å beseire de onde grisene.

Den nye Angry Birds Star Wars HD-oppdateringen inkluderer også en ny alliert fugl, Pink Bird ble den berømte prinsessen Leia. I tillegg har den nye fuglen også en ny kraft som du kan dra gjenstander på ditt innfall og kaste dem på toppen av de som er sendt av Pig Vader.

I tillegg til de 20 nye nivåene som Rovio har lagt til i Angry Birds Star Wars HD finner du også to nye bonusnivåer hvor du må hjelpe R2-D2 og C-3PO og også få de ønskede tre stjernene akkurat som på normale nivåer.

Husk at hvis du blir sittende fast i et nivå og ikke klarer å overvinne det, kan du ringe Mighty Falcon, skipet fra Millennium Falcon som vil skape ødeleggelse og hjelpe deg å passere nivået. I tillegg må du prøve å få gullmedaljen til å ødelegge 100% av nivået.

Angry Birds Star Wars HD-video for iPad:

Angry Birds Star Wars HD er et flott spill for iPad, og det er det ingen tvil om. Denne nye oppdateringen gir litt luft til spillere som oss som allerede var ferdig med den gratis delen av spillet og var litt motvillige til å betale for å spille flere nivåer, slik tilfellet er med planeten Path of the Jedi. 20 nye nivåer og en ny fugl med mye kraft har blitt inkludert i den nye oppdateringen, og vi elsket den. Forsøk å prøve den på din nye iPad Mini Og husk at hvis du allerede har kjøpt spillet, kan den nye oppdateringen lastes ned gratis fra App Store.

Del dette flotte iPad-spillet med vennene dine på de mest populære sosiale nettverkene med knappene du finner i begynnelsen av artikkelen. Tusen takk!