Animal Crossing: Pocket Camp oppnår $ 50 millioner i inntekter

I flere år nå har Nintendo flyttet sine forskjellige franchisetakere til mobile enheter med spill som spenner fra gratis-til-spill-spill som tilpasser IP-ens karakteristiske spillmekanikk, for eksempel Fire Emblem; andre noe mer innovative, for eksempel Super Mario Run.

Det de alle har til felles, er deres store suksess, i det minste under lansering, noe som samfunnet i hvert spill har å takke for.

Nettopp i dag har et av disse samfunnene klart å oppnå et av de nyeste spillene som Nintendo har gitt ut, Animal Crossing: Pocket Camp, for å oppnå 50 millioner dollar i fordeler siden lanseringen.

Poenget er at det ikke er veldig tydelig om det er en suksess, eller hvis vi tvert imot fremmer tapet av interesse som kan begynne å lide de spillene som er utviklet av det japanske selskapet.

Og det tok 289 dager å overvinne denne terskelen.

Når det gjelder spill som Super Mario Run, der hele spillet låses opp ved hjelp av en enkelt betaling, er det normalt å ta så lang tid på mobile plattformer, gitt at dette systemet ikke lenger er så vanlig.

Men, Animal Crossing: Pocket Camp er et spill å spille gratis der mikropaymentene tillater å akselerere avblokkeringen, noe mer vanlig, og det er vanligvis mer fordelaktig.

Fire Emblem: Heroes, også gratis å spille, klarte faktisk å overstige 50 millioner på bare 20 dager.

Det kan interessere deg | Dette er alle Nintendo-spill som er tilgjengelige for iOS

I alle fall Nintendo er i et avgjørende øyeblikk hva strategien din for mobile plattformer angår.

Til tross for at resultatene ikke er best, ser det ut til at de er tilbøyelige til å fortsette å satse på betalingsmodellen til Super Mario Run, og ikke på gratis spill.

For øyeblikket ser det ut til at Mario Kart Tour satser på den modellen igjen, så lanseringen vil være et godt tidspunkt å sjekke levedyktigheten.

via | MacRumors